20 stapelbedden om al je vrienden tegelijk te ontvangen

 20 stapelbedden om al je vrienden tegelijk te ontvangen

Brandon Miller

  Het is heel moeilijk om de magie van een stapelbed Nadat je groot bent geworden en je speciale fort hebt verlaten, komt de opwinding nooit echt terug, hoe comfortabel het kingsize matras dat je koopt ook is.

  Stapelbedden zijn niet langer alleen voor de kleintjes - ze worden ook toegepast in slaapkamers om de ruimte te maximaliseren en een uniek perspectief te bieden voor een logeerkamer. Hieronder vind je 20 stapelbed opties - Van prinsessenkastelen tot chique bunkers voor volwassenen - om het plezier terug te brengen!

  Deze kamer biedt de perfecte balans tussen plezier en een ruimte waar kinderen kunnen opgroeien. De vleugjes kleur - we zijn geobsedeerd door die oranje ladder - maken het geschikt voor kinderen, maar de vormen van het bed en de behang een beetje geavanceerder lijken.

  Devon Wegman, eigenaar en creatief directeur van Devon Grace Interiors legt uit: "Onze klanten hadden wat dode ruimte boven aan de trap buiten de logeerkamer," en voegt eraan toe dat de ruimte perfect was voor de bouw van een stapelbed.

  Het was een goed doordachte inspanning, want de geïntegreerde functies maken deze lay-out nog beter: "Lades onderin bieden extra opbergruimte voor gasten en wandlampen naast elk bed zorgen ervoor dat kinderen in bed kunnen lezen zonder hun bedgenoten te storen," legt ze uit.

  Hoewel veel mensen op zoek zijn naar een manier om een kamer net dat beetje extra te geven, realiseren ze zich misschien niet dat dit verborgen kan zitten in de manier waarop ze bouwen en ontwerpen waar iedereen slaapt.

  "Stapelbedden zijn niet alleen een geweldige manier om elke vierkante centimeter te benutten, maar ze voegen ook een aangepaste, op maat gemaakte look toe aan je ruimte," zegt Marnie Oursler, voorzitter van Marnie Custom Homes .

  Het ontwerpen van een kinderkamer waar ze niet binnen een paar maanden op uitgekeken zijn kan lastig zijn, maar in deze kamer is het perfect gelukt: "We hebben de kamer van dit kleine meisje ontworpen met afwerkingen die met haar meegroeien, zoals ruime stapelbedden, een kleurrijk vloerkleed, tafel en stoelen en leuke accessoires", aldus Tracy Morris van Tracy Morris Design.

  Zie ook: Juwelenkistje: 10 tips om te integreren in je decoratie

  Deze prachtige slaapkamer is alleen maar mooier geworden door de toevoeging van een stapelbed. Hoewel deze bedstijl vaak wordt geassocieerd met de kindertijd, maakt de geaccentueerde houtskoolkleur van de frames het geschikt voor elke bezoeker die je hebt.

  Zie ook

  • Gids voor het kiezen van het juiste type bed, matras en hoofdeinde
  • 30 ideeën voor bedden op pallets

  Zowel kinderen als volwassenen zullen een neutraal stapelbed leuk vinden. Dit soort uitstraling is perfect voor huizen aan het meer en logeerkamers die voor meer dan één stel zijn bedoeld. Ze zijn opvallend qua ontwerp en hoewel ze niet kleurrijk en gedurfd zijn, laten we eerlijk zijn, zullen de kleintjes enthousiast zijn over de onbekende indeling.

  Een eenvoudig wit stapelbed, mooi beddengoed en een accentmuur van behang is alles wat je nodig hebt om het nog specialer te maken. Dit is ook een geniale manier om een kamer te maken voor kinderen en tieners die af en toe iets anders willen. Het tijdelijke karakter van behang maakt het gemakkelijk om het opnieuw te doen en te vernieuwen.

  Kinderkamers zijn meestal bekleed met felle kleuren en schreeuwerige patronen, maar dat hoeft niet zo te zijn. Een rustige, neutrale kamer kan een ontspannende ruimte zijn waar je kind kan spelen, leren en slapen. Sterker nog, dit type kamer groeit jarenlang met je kind mee en blijft altijd tijdloos.

  "Als je een ruimte plant, bedenk dan eerst of de kamer meer dan één functie zal hebben, zoals een slaapkamer die ook een speelkamer is," zegt Oursler.

  "Van daaruit ontwerp ik creatieve manieren om de ruimte te maximaliseren, waarbij ik unieke opbergopties integreer om zo goed mogelijk aan de behoeften van de ruimte te voldoen wat betreft doorstroming en functie." Ze zegt dat dit van alles kan zijn, van wandbekleding tot muurschilderingen.

  Dit bijzondere huis aan het meer had meer slaapgelegenheid nodig, maar de kamer had beperkte mogelijkheden en slechts één raam. Gelukkig heerste er creativiteit en het team van Devon Grace Interiors bouwde deze ingenieuze oplossing.

  "Als de schuurdeur open is, heeft de slaapkamer toegang tot daglicht en maakt het deel uit van de gastensuite, maar ouders kunnen de schuurdeur open schuiven voor privacy als dat nodig is," zegt Wegman. "In plaats van een standaard trap hebben we een ladder gebouwd die leidt naar deze stapelbedden en kandelaars in elk bed om te lezen."

  Bekijk meer modellen in de galerij hieronder!

  *Via Mijn Domaine

  Zie ook: Natuurlijke materialen en glas brengen de natuur in het interieur van dit huis Meubels voor het thuiskantoor: wat zijn de ideale stukken?
 • Particuliere meubels en accessoires: 15 inspiraties voor het inrichten van je aanrecht
 • Meubels en accessoires 2 in 1: 22 modellen van hoofdbord met bureau om je te inspireren
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.