Compact matras verpakt in doos

 Compact matras verpakt in doos

Brandon Miller

  Wanneer we nadenken over de aankoop van een matras, is het onmogelijk om niet te denken aan de logistiek die komt kijken bij het thuisbrengen van het stuk. Met dit in gedachten, en in navolging van merken zoals het Amerikaanse Casper, heeft Zissou zijn eerste product gelanceerd: een matras die wordt verkocht in een compacte doos .

  Het concept staat bekend als ' bed in een doos Eenmaal uit de doos is de matras breidt uit en neemt de normale maat, verkrijgbaar in enkel, dubbel, queen en king. Op de website van het merk kost het enkele model 2 990 reais.

  Gemaakt in een fabriek in de Verenigde Staten, die een compressie- en vacuümverpakkingsproces Het product is voorzien van eersteklas hydrofiel gaas, dat afneembaar en handwasbaar is; een hypoallergene Latex laag van vier centimeter, waardoor het zich aanpast aan het lichaam zonder warm te worden; 5 centimeter responsieve geheugenvisco-elastiek, die voorkomt dat bewegingsgolven zich verspreiden; en een basis van polyurethaanschuim.

  Zie ook: Leer hoe je meubels ontwerpt voor kookplaten en inbouwovens

  Het is mogelijk om de matras uit te proberen in de ruimte die Zissou heeft opgezet in de wijk Jardins in São Paulo.

  Zie ook: 11 kleine hotelkamers met ideeën om de ruimte optimaal te benutten

  Bekijk meer details in de video's hieronder:

  De juiste tips om het huis altijd lekker te laten ruiken
 • Tuinen en groenten Duurzaamheid: Zweeds gebouw is volledig aangepast voor fietsers
 • Omgeving 10 creatieve organisatie-ideeën voor kleine keukens
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.