Fotograaf registreert zwembaden van bovenaf gezien over de hele wereld

 Fotograaf registreert zwembaden van bovenaf gezien over de hele wereld

Brandon Miller

  De schoonheid van de vormen, kleuren en texturen van zwembaden vormden de inspiratie voor de Australische fotograaf Brad Walls, bekend als Bradscanvas, om zijn nieuwste fotoserie te lanceren, genaamd Zwembaden van bovenaf Het gebruikt een strakke, minimalistische esthetiek om zwembaden van over de hele wereld vanuit één perspectief te tonen.

  Zie ook: Etiquette voor babyshows

  Het begon allemaal tijdens zijn reizen door Zuidoost-Azië en Australië, toen de fotograaf watertaferelen alleen vastlegde als vakantiesouvenir. Op een dag stuitte hij op de bestseller De kunst van het zwembad Bij elke pagina overviel hem een golf van jeugdnostalgie die hem aan zijn zomervakantie deed denken, dus begon hij zich toe te wijden aan het klikken op de zwembaden.

  De serie brengt natuurlijk een mooi eerbetoon aan Kelly en portretteert de zwembaden "Ik werd verliefd op de lijnen, rondingen en negatieve ruimte van de zwembaden, die - zonder het alternatieve perspectief van een drone - verloren zouden zijn gegaan," legt hij uit.

  En daar houdt het project niet op. Binnenkort wil Walls een boek uitbrengen met zijn foto's en daarvoor moet hij natuurlijk nog meer veldonderzoek doen. Zo snel mogelijk moet hij zijn reizen hervatten om ongelooflijke zwembaden over de hele wereld te fotograferen, zoals in Palm Springs, Mexico en het Middellandse Zeegebied. Voor nu kun je hier en op het Instagram-profiel van de fotograaf enkele beelden bekijken.

  Zie ook: 11 ideeën voor een spiegel in de slaapkamer São Paulo organiseert de 1e editie van NaLata Internationaal Stedelijk Kunstfestival
 • Agenda Eerste editie van SP-Arte Kijkzaal op komst
 • Kunst Kunstenaar maakt werk dat mistig woud van Taiwan verlicht
 • Ontdek 's ochtends vroeg het belangrijkste nieuws over de coronavirus pandemie en de ontwikkelingen. Meld je hier aan om onze nieuwsbrief te ontvangen

  Inschrijving geslaagd!

  Je ontvangt onze nieuwsbrieven 's ochtends van maandag tot vrijdag.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.