Hoe maak je een organigram in vier stappen

 Hoe maak je een organigram in vier stappen

Brandon Miller

  Het organiseren van dagelijkse taken is niet altijd gemakkelijk, vooral niet als je je afspraken opschrijft op verschillende stukjes papier die bijna altijd zoekraken in je tas. Daarom is het altijd goed om zoiets als een bord te hebben waarop je je taken kunt organiseren en herinneringen voor later kunt achterlaten.

  Zie ook: Hoe je elke kamer kunt versieren met kaarsen

  Met dat in gedachten hebben we dit supercreatieve idee van Coco Kelly voor je meegenomen om je eigen organisatiepaneel te maken, kijk maar!

  Je hebt nodig:

  • Paneel met metalen roosters;
  • Spuitverf;
  • Papieren sluitingen;
  • Muurhaken;
  • IJzeren schuurpapier.

  Hoe doe je dat?

  1. Zorg ervoor dat het paneel de grootte heeft die je wilt, maar als dat niet zo is, gebruik dan het schuurpapier om overtollig materiaal weg te snijden.

  Zie ook: 6 amuletten om negatieve energieën uit het huis te houden

  2. Verf het paneel, de papieren bevestigingen en de muurhaken op een geschikte plek, zodat het huis niet vuil wordt, in de kleuren die je mooi vindt.

  3. Zodra het droog is, hang je de muurhaken op waar je het organiserpaneel wilt plaatsen.

  4. Bevestig het paneel aan de haken en organiseer je taken met de papieren sluitingen!

  ZIE MEER:

  8 tips om je lades snel en nauwkeurig te ordenen

  7 tips om de keuken te organiseren en nooit meer een puinhoop te maken

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.