Industrieel: 80m² appartement heeft een zwart en grijs palet, posters en integratie

 Industrieel: 80m² appartement heeft een zwart en grijs palet, posters en integratie

Brandon Miller

  Een gezin bestaande uit een echtpaar met een dochtertje van anderhalf en twee huishonden, woonde al geruime tijd huurvrij in deze buurt. 80m² In de wijk Flamengo (zuidelijke zone van Rio de Janeiro), totdat de kans zich voordeed om het te kopen.

  Zie ook: 10 prachtige gevels met zichtbare bakstenen

  Omdat het pand nog nooit was gerenoveerd, namen de nieuwe eigenaren contact op met de architect (en oude vriendin) Marina Vilaça, van het bureau MBV Architectuur een renovatieproject te laten uitvoeren voor alle kamers.

  Zie ook: 6 creatieve paletten die bewijzen dat het mogelijk is om 's werelds 'lelijkste' kleur te gebruiken

  "Ze wilden dat allemaal eerst uitzoeken om vervolgens te investeren in het nieuwe decor, dat een industriële stijl maar elegant, met grijs en zwart Omdat ze me referenties gaven voor alle omgevingen en ik ze erg mooi vond, was het vrij eenvoudig om hun wensen te interpreteren," voegt ze eraan toe.

  Bij de renovatie gebruikte de architect de badkamer van de wasruimte en een deel van de bijkeuken om de slaapkamer van het koppel om te toveren in een suite met garderobe , e de keuken geïntegreerd in de woonkamer Bovendien heeft het de originele vloer in cue van peroba (die is gerestaureerd), de hoog plafond en verliet de balken in ruw beton schijnbaar.

  Klein en charmant gastronomisch balkon is het hoogtepunt van dit appartement van 80 m²
 • Huizen en appartementen Organische vormen en zachte keuzes benadrukken een appartement van 80 m² in Brasilia
 • Huizen en appartementen 80m² flat heeft een groene kamer en zebraprint in de slaapkamer!
 • Het kleurenpalet en de afwerkingen van de sociale ruimte zijn een combinatie van grijs, zwart, wit, metaal en hout De decoratie is een mix van nieuwe items met stukken die de klanten al hadden, zoals de fauteuil Rib en de bank (die opnieuw zijn bekleed), maar ook platen, posters, foto's en boeken.

  "De zeven posters De kleurrijke foto's op de hoofdmuur van de kamer vertellen vele verhalen van concerten waar ze naartoe gingen, werk dat hij deed voor het wereldwijde platform Queremos!, bands waar ze van houden, eerste bandconcerten in Brazilië, naast andere affectieve herinneringen," legt de architect uit.

  De boekenkast met een zwarte metalen structuur en een houten romp was een verzoek van het echtpaar dat we, op maat gemaakt, bij PluriArq bestelden.

  De oude keuken was rommelig, had weinig aanrechtruimte en was slecht ingedeeld. De architect heeft de hele ruimte opengemaakt, waardoor er een aanrecht overbleef met uitzicht op de woonkamer, die zich ontvouwt tot een buffet/ouder - merk op dat beide deel uitmaken van hetzelfde schrijnwerkblok dat zich op dezelfde hoogte bevindt als het aanrechtblad.

  De decoratie van de kinderdagverblijf werd geïnspireerd door de kleuren en ontwerpen (bos, vossen en gebladerte) van de behang Maar het groen van het landschap dat het raam binnendringt, is zonder twijfel de ster van de kamer", merkt Marina op.

  Een ander hoogtepunt van het project is de badkamer in de suite van het koppel. porseleinen tegels zwart op de vloer en de muur van de doos en de rest in grijze porseleinen tegels, in een betontint. Om niet te donker te zijn, gebruikte de architect LED-strips in de nis van de kast, op de spiegel en op het plafond als aanvulling op de directe lichtpunten.

  Bekijk meer foto's in de galerij hieronder!

  Appartement van 117 m² combineert industriële stijl met een vleugje gezelligheid
 • Huizen en appartementen 180m² flat met frisse inrichting en blauwe kleurvlakken in de hal
 • Huizen en appartementen 162 m² flat uit 1970 krijgt nieuwe indeling en blauwe keuken met renovatie
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.