Inspiratie van de dag: badkamer met dubbele hoogte

 Inspiratie van de dag: badkamer met dubbele hoogte

Brandon Miller

  Op een voormalige skiheuvel werd het Laurentian Ski Chalet gebouwd om de bewoners, een echtpaar met twee kinderen, tijdens de weekends onderdak te bieden. Om de topografie en het uitzicht op Lac Archambault in Canada optimaal te benutten, bouwde het kantoor van Robitaille Curtis een structuur met pilasters van red ceder en installeerde een acht meter lang raam in de gemeenschappelijke ruimte. Het resultaat iseen 160 km panoramisch uitzicht, versterkt door het neutrale decor en het hout op de vloer en het plafond.

  Zie ook: Leer hoe je de leeshoek verlicht

  De badkamer, misschien wel de meest bevoorrechte kamer in het huis, profiteerde van het dubbelhoge plafond, kreeg net als de rest van het huis overvloedig daglicht en plaatste het bad tegenover het onderste raam, met uitzicht op de sneeuw.

  Zie ook: Waterdoorlatende vloeren in de achtertuin: hiermee heb je geen afvoer nodig

  Bekijk hieronder meer afbeeldingen van het project:

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.