Klein flatbalkon: 13 charmante ideeën

 Klein flatbalkon: 13 charmante ideeën

Brandon Miller

  De balkons zijn een veelgevraagde ruimte, vooral door mensen die in grote steden wonen. Hoe klein de ruimte ook is, het is de plek waar bewoners meestal zitten om te ontspannen, te oefenen yoga of maak een aantal maaltijden, zoals ontbijt in het weekend.

  Zie ook: Maak de perfecte plank voor je planten met deze tips

  En zelfs als flat is klein Daarom hebben we hieronder een selectie van projecten gemaakt om te laten zien hoe deze ruimte goed gebruikt kan worden. Als je een klein flatbalkon Mis het niet!

  Geïntegreerd met de woonkamer

  In deze kleine flat werd het balkon onderdeel van de woonkamer, maar verloor het niet zijn buitenlook. bakstenen completeert de ontspannen uitstraling van de inrichting. Project door architect Marina Romeiro .

  Kleurrijk hoogtepunt

  De architect Antônio Armando de Araújo De muren en het plafond werden groen geschilderd en dienen als achtergrond voor de bank, de kasten en de fauteuils die een gezellige sfeer creëren in dit gastronomische ruimte leuk.

  Ruimte voor eethoek

  In deze flat, ondertekend door de kantoren 141e straat + Zalc Architectuur De balkonruimte werd gebruikt om de diner De houten tafel, vergezeld van een bank e krukken hoog, bracht een afstandelijke sfeer in de omgeving, maar zonder aan elegantie in te boeten.

  Goed gebruikt

  Met slechts 30 deze slanke flat, ontworpen door het bureau ACF-architectuur Het balkon werd geïntegreerd om de bruikbare ruimte te vergroten. keuken met mintkleurige kastjes, een kleine marmeren tafel en roze stoelen.

  Eenvoudig en essentieel

  Gescheiden van het interieur van de flat door schuifdeuren Dit kleine balkon heeft een andere vloer voor gemakkelijk schoonmaken en weinig en goed meubilair: alleen een kleine tafel en twee stoelen. Een goede plek om een boek te lezen of een kopje koffie te drinken in het gezelschap van de overkapping. Kantoorproject Supercitroen.

  Inzetten op een houten dek

  Het kleine balkon van deze flat, ontworpen door het bureau Up3 Architectuur Deze bron maakt de ruimte nog gezelliger. Om de sfeer compleet te maken, een kleine maar comfortabele fauteuil en planten.

  Stijlvol

  In dit andere project van de kantoren Straat141 e Zalc Architectuur Om een gevoel van continuïteit te creëren, is de houten vloer in beide kamers hetzelfde.

  Geïntegreerde balkons: bekijk hoe te creëren en 52 inspiraties
 • Omgevingen Leer hoe je de woonkamer naar de balkonomgeving brengt
 • Huizen en appartementen Klein en charmant gastronomisch balkon is het hoogtepunt van dit appartement van 80 m²
 • Voor een drankje aan het einde van de dag

  Gemaakt door de architecten Cristina en Laura Bezamat Om een gezellige sfeer te creëren, kozen ze aardetinten voor de vloer en de muren en een meer ingetogen groen voor de kast.

  Elke centimeter telt

  De architecten van het kantoor Bianchi & Lima Architectuur gebruikten alle ruimte van dit kleine balkon om een eethoek in te richten. Aan de ene kant (boven) Aan de andere kant staat een kast met glazen en een wijnkelder. (onder) Een tafel met krukjes in rustieke stijl en een kast die dienst doet als dressoir.

  Met tapijt en verticale tuin

  In dit andere project van Up 3 Arquitetura werd het balkon een woonkamer met een vloerkleed, bank en bijzettafel, maar het grootste hoogtepunt van de ruimte is de verticale tuin, die de natuur dichter bij de bewoners bracht.

  Het paste zelfs op de barbecue

  Als je denkt dat een klein balkon geen plek is voor een barbecue, dan bewijst dit project het tegendeel. Hier neemt een smalle kap niet veel ruimte in beslag en gedessineerde tegels maken de omgeving charmanter. Kantoorproject Flat 41 .

  Gezellig hoekje

  Ook ontworpen door het kantoor Bianchi & Lima Architectuur Dit kleine balkon kreeg een gezellige sfeer door het gebruik van licht hout. Het materiaal gaf vorm aan banken met futons en een bloembak. Daarnaast is er een kast, met een werkblad en ruimte voor een biertuin.

  Alles geïntegreerd

  De keuken, woonkamer en het balkon bevinden zich in dezelfde ruimte in dit kleine appartement. Studio Vista Architectuur Ze plaatsten potten zodat het gebladerte de ruimte kon omsluiten.

  Zie ook: 16 objecten die voorkomen in de huizen van alle afgestudeerden in de geesteswetenschappen L-vormige bank: 10 ideeën voor het gebruik van het meubel in de woonkamer
 • Omgeving Hoe Feng Shui toepassen in de keuken in 4 stappen
 • Omgevingen Hoe de badkamerdecoratie in huurwoningen te renoveren
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.