Maak een dressoir om de woonkamer te versieren

 Maak een dressoir om de woonkamer te versieren

Brandon Miller

  Voordat we stap voor stap beginnen met het dressoir, laten we hier een link achter om dit project te downloaden. Als je het gaat maken, is het supergaaf om dit materiaal bij de hand te hebben.

  Dit dressoir heeft drie lades, die zijn gemaakt van multiplex, en om de onderkant van onze lades te maken, maken we de uitsparing met een stift.

  Lijst van materialen

  Laden:

  3 stukken hout 480 X 148 X 18 mm (deksels)

  6 stukken hout 340 X 110 X 18 mm (zijkanten)

  6 stukken hout 420 X 110 X 18 mm (voor- en achterkant)

  Zie ook: Hydraulische tegels: leer hoe te gebruiken in badkamers en wastafels

  3 stukken hout 324 X 440 X 3 mm (bodem)

  Zie ook: 12 geweldige decoratie-ideeën voor een kaas- en wijnfeest

  Deuren:

  2 stukken hout 448 X 429X 18 mm (scharnierende deuren).

  Opbouw van het meubel:

  2 stukken hout 450 X 400 X 18 mm (zijkanten)

  2 stukken hout 1400 X 400 X 18 mm (boven- en onderkant)

  1 stuk hout 450 X 394 X 18 mm (tussenschot)

  1 stuk hout 1384 X 470 X 6 mm (bodem)

  Accessoires en aanvullingen:

  6 telescopische geleiders 300mm

  4 scharnieren super gebogen 35mm

  2 plastic kloppers

  4 voet 350mm hoog

  Schroeven 45mm x 4,5mm

  Schroeven 16mm x 4,5mm

  Schroeven 25mm x 4,5mm

  Kleine nagels

  Sealmachine

  Contactlijm (optionele coating)

  1,5 Formica plaat (optioneel)


  Maak een markering met de stift over de lengte van het hout op 4 mm van de rand en herhaal dit proces aan de zijkant tot er een stuk hout uitsteekt, waardoor de uitsparing ontstaat. Herhaal dit proces aan de vier zijkanten van elke lade. Schuur alle stukken goed en lijm de vier zijkanten met de uitsparingen die je net hebt gemaakt voor het "binnenste" deel en schroef de stukken aan elkaar voor een goede bevestiging.

  Om de voorkant van de lade te maken, meet je het midden van het stuk (in de lengte) en trek je een rechte lijn op 2 cm van de rand en 8 cm aan elke kant van het midden dat je hebt gemarkeerd. Snijd nu met een halfautomatische cutter het gemarkeerde stuk uit om de handgrepen van onze lade te maken. Herhaal dit met de drie stukken.

  Wil je de rest van de DIY bekijken? Klik dan hier en bekijk de volledige inhoud van de Studio1202 blog!

  Vernieuw je keukenkastjes op een eenvoudige manier!
 • Kunst Versier je huis met gratis afdrukbare posters
 • Decoratie Maak zelf een industriële wandlamp
 • Ontdek 's ochtends vroeg het belangrijkste nieuws over de coronavirus pandemie en de ontwikkelingen. Meld je hier aan om onze nieuwsbrief te ontvangen

  Inschrijving geslaagd!

  Je ontvangt onze nieuwsbrieven 's ochtends van maandag tot vrijdag.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.