Marscat: ontmoet 's werelds eerste bionische robotkat!

 Marscat: ontmoet 's werelds eerste bionische robotkat!

Brandon Miller

  Wil je echt een huisdier, maar ben je allergisch, woon je klein of ben je weinig thuis? Geen zorgen, de technologie heeft de perfecte oplossing: maak kennis met de M arscat , een bionische kitten, ontwikkeld door het Chinese bedrijf Elephant Robotics.

  Hij kan autonoom bewegen dankzij zijn 16 gewrichten, herkent tot 20 stemcommando's en met zijn dieptedetectielaser en 5MP neuscamera kan hij zichzelf zien en oriënteren. Ma rscat Hij herkent zelfs de genegenheid van de eigenaar, want hij heeft zes aanraaksensoren en een microfoon, zodat hij weet wanneer je hem roept.

  Maar denk niet dat je huisdier van de toekomst het perfecte en voorbeeldige gedrag van een robot zal hebben, het is tenslotte een kat. Zijn persoonlijkheid zal zich in de loop van de tijd ontwikkelen.

  Zie ook: 5 makkelijk te kweken bloemen voor thuis

  Nadat hij zijn baasje goed heeft leren kennen, kan hij willekeurige activiteiten gaan uitvoeren, zoals spelen, slapen of zelfs de beweging maken om het vuil (maak je geen zorgen, het vuil is denkbeeldig) in de kattenbak te begraven. Als het kitten is ingeschakeld, kun je niet precies weten wat het gaat doen, net als bij een echte kat.

  De batterij van de M arscat Hij kan twee tot drie uur meegaan, afhankelijk van de activiteit en het interactieniveau. De geschatte verkoopprijs is $1.299 en vandaag is de robot bezig met een kickstartercampagne om de productie te starten.

  Geen fan van katten? M arscat is niet het enige robot huisdier dat er is. Tombot is een robothond die eruitziet als een labrador, terwijl de BellaBot is een robotkelner die tot 10 kg voedsel kan dragen. En wie is er nog nooit naar het toilet geweest zonder toiletpapier? De Rollbot is gemaakt door een Chinees bedrijf voor toiletpapier, speciaal om die extra rol voor jou te krijgen!

  Zie ook: Houten hut van 150 m² heeft een moderne, rustieke en industriële uitstraling

  Wil je er een of is het te veel? Zwarte spiegel voor jou?

  Technologische installatie brengt robots dichter bij de mens
 • Meubels en accessoires Maak kennis met de robot die voor zijn eigen vetplant zorgt
 • Omgeving Deze robot belooft je kleding voor je op te vouwen
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.