Slotenmakersdeuren: hoe voeg je dit type deur toe aan projecten?

 Slotenmakersdeuren: hoe voeg je dit type deur toe aan projecten?

Brandon Miller

  Als we het over deuren in huizen hebben, is het normaal dat je aan het volgende denkt timmerwerk goed gemaakt Maar wist je dat er een andere interessante en functionele optie is voor compactere omgevingen? slotenmaker deuren die door het metaalachtige materiaal ook zorgen voor meer moderniteit naar projecten.

  De architect is bedreven in de afsluitende stijl die in alle omgevingen aanwezig kan zijn. Marina Carvalho legt uit dat deuren van metaal dunner zijn dan deuren van schrijnwerk of andere materialen.

  "Wanneer het voorstel is om een vierkante deur met glas te produceren, is de roestvrij staal of ijzer kan delicater zijn, wat resulteert in een waardevol detail dat ons grote voordelen oplevert", zegt hij.

  Soorten openingssystemen

  Slotenmakersdeuren hebben verschillende soorten openingssystemen en passen in talloze situaties in huizen of flats. De meest voorkomende modellen zijn schuivend, openend, scharnierend en nok Elk is het meest geschikt voor specifieke kenmerken:

  Schuifdeur

  Dit type opening is populair in Braziliaanse woonprojecten, die het materiaal hebben gebruikt ter vervanging van de hout .

  Het model is niet alleen minder dik, maar bespaart ook ruimte omdat het alleen horizontaal beweegt, stijlvol is en heel goed past bij het verdelen van omgevingen zoals de keuken en de serviceruimte en, in de sociale ruimte, tussen de wonen en de balkon.

  Zie ook: 27 vloeren voor buiten (met prijzen!)

  Draaibaar

  Het openingssysteem van dit type deur is ideaal voor grotere plaatsen Het wordt meestal gebruikt bij de ingang van woningen omdat het sterker, bestendiger en veiliger is.

  Zie ook: Doneer je oude servies en krijg korting op een gloednieuw servies

  Zie ook

  • Mimetische deuren: een trend in de woninginrichting
  • Ruimten optimaliseren met gepland schrijnwerk

  Garnalen

  Het is een uitstekend alternatief om de spaties in een studio De deur kan bestaan uit een Entrees, slaapkamers, kledingkasten, badkamer, box, balkons, keuken en wasruimte.

  Openen

  Beschouwd als de meest traditioneel biedt ook voordelen, zoals een betere afdichting, wat weer bijdraagt aan de thermische akoestische bescherming Het enige nadeel is de grote openingsradius, die kostbare ruimte in beslag kan nemen in kleine ruimtes.

  Slotenmaker deuren in decoratie

  Tegenwoordig hebben deuren, of ze nu van hout of metaal zijn, een expressief esthetisch belang in de architectuur en daarom integreren ze, naast het vervullen van de noodzakelijke basisfuncties, het concept van interieurontwerp.

  Voor Marina Carvalho is het de bedoeling dat de deur harmonieert met de kleuren van de kamer, waardoor er een gevoel ontstaat van eenheid Maar voor degenen die liever breken met dit patroon, is de kleurrijke slotenmakers in gedempte tinten Voeg meer vreugde en hoogtepunten toe.

  "Als de hordeur een goed ontwerp heeft met glas, textuur of verschillende kleuren, vind ik dat het veel toe te voegen heeft als decoratief stuk en de ruimte goed vult," benadrukt Marina.

  Als we aan decoratiestijlen denken, past dit type deur heel goed bij sporen van het industriële en het hedendaagse die naast deuren ook metal opnemen op andere punten en in andere formaten.

  Soorten metaal

  IJzer en roestvrij staal zijn de meest voorkomende metalen in projecten als het gaat om het slotenmaken van deuren en elk heeft zijn eigen voorrechten.

  Er is een grote verscheidenheid aan ijzeren deuren, van de meest geavanceerde tot de eenvoudigste modellen, die een relevante kosten-batenverhouding toevoegen aan projecten. duurzaamheid Als je ervoor zorgt dat het materiaal niet roest, kun je in vrede blijven leven.

  Wat betreft roestvrij staal, vanwege de weerstand en variëteit Er is veel vraag naar dit element op bouwplaatsen.

  "Bij onze projecten nemen we de beslissing door het profiel van de ruimte te analyseren. IJzer is uitstekend voor droge ruimtes en roestvrij staal voor omgevingen die in contact komen met water, waarbij we altijd het volgende toevoegen geanodiseerde verf die naar mijn mening de meeste weerstand biedt", zegt Marina.

  Zorg

  Aan deuren van metaalwerk moet dezelfde aandacht worden besteed als aan deuren van andere materialen: voorkom stoten zodat de verf niet afschilfert, reinig de verf en versterk deze indien mogelijk periodiek.

  "Aan die lijst van zorg zou ik nog de olietoepassing in de hardware en katrollen van de structuur", concludeert de architect.

  10 thuisbibliotheken die de beste leeshoek zijn
 • Particuliere meubels en accessoires: 16 behangideeën voor de keuken
 • Particuliere meubels en accessoires: 5 tips voor het vinden en kopen van tweedehands meubels
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.