Turquoise blauw: de kleur die symbool staat voor liefde en emoties

 Turquoise blauw: de kleur die symbool staat voor liefde en emoties

Brandon Miller

  Turkoois blauw schommelt tussen blauw en groen en imiteert het water van de zee. "Dit chromatische duo symboliseert respectievelijk de spirituele en materiële sferen, zij aan zij, in harmonie", stelt de therapeute Nei Naiff uit Rio de Janeiro, auteur van het boek Curso Completo de Terapia Holística e Complementar (Complete Cursus Holistische en Complementaire Therapie) (ed. Nova Era).Volgens de geleerde is de toon, die wordt gevonden in de halfedelsteen chrysocolla, of turkooisPeruaans, bevordert innerlijke rust, versterkt de intuïtie en harmoniseert affectieve relaties.

  Zie ook: 10 houtsoorten voor gebruik op de bouwplaats - van steiger tot dak

  In decoratieTurquoise blauwe objecten geven het huis een lichtere, meer ontspannen sfeer, lossen woede, verdriet en diepgeworteld verdriet op en brengen begrip en vergeving.

  Zie ook: 11 trucs voor een volwassen flat

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.