15 coole items voor je thuiskantoor

 15 coole items voor je thuiskantoor

Brandon Miller

  Met de toename van het aantal mensen dat op basis van een thuiskantoor werkt, is de zoektocht naar kantoorbenodigdheden en kantoormeubilair Deze thuisomgeving kan niet alleen nuttig zijn voor je routine, maar ook goed ingericht en georganiseerd. De juiste keuze van kleuren en voorwerpen maken je dag inspirerender en productiever!

  Het is ook belangrijk om zorgvuldig om te gaan met je elektronica en ergonomisch meubilair te kiezen - als je veel uren in deze kamer doorbrengt, is het immers essentieel dat de tafel en de stoel bijvoorbeeld de juiste hoogte hebben voor orthopedische problemen voorkomen zoals rugpijn.

  Bekijk hieronder 15 coole items voor je thuiskantoor:

  R$ 35,90 ) en een chromen tafellamp ( R$ 205,90 ), bij Tok&Stok " data-pin-nopin="true"> R$ 35,10 ), bij iPlace " data-pin-nopin="true"> R$ 179,90 ) en organizer ( R$ 22,90 ), bij Outlet & Class " data-pin-nopin="true"> R$ 268 ) en metaal ( R$ 166 ), beide bij Mobly " data-pin-nopin="true"> R$ 1,229.90 ) en roze ( R$ 799 ), beide bij eCadeiras " data-pin-nopin="true"> R$ 255,54 ) en een computer bureau ( R$ 288,79 ), bij Elare " data-pin-nopin="true"> R$ 127,99 ) en lijm voor meubelpoten ( R$ 8,99 ), bij C&C " data-pin-nopin="true"> R$ 30,25 ) USB ventilator ( R$ 34,90 ), bij Amazon " data-pin-nopin="true">

  OPMERKING: Prijzen hebben betrekking op de datum van publicatie van het artikel, onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid van elke winkel.

  Zie ook: Is er een standaardhoogte voor het nachtkastje? Is een gamerstoel echt goed? Orthopeed geeft ergonomische tips
 • Thuiskantooromgevingen: hoe de videobelomgeving in te richten
 • Thuiskantooromgevingen: 7 tips om thuiswerken productiever te maken
 • Ontdek 's ochtends vroeg het belangrijkste nieuws over de coronavirus pandemie en de ontwikkelingen. Meld je hier aan om onze nieuwsbrief te ontvangen

  Inschrijving geslaagd!

  Je ontvangt onze nieuwsbrieven 's ochtends van maandag tot vrijdag.

  Zie ook: Het kost maar 2 stappen om thuis kussens op te maken

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.