16 m² appartement combineert functionaliteit en goede locatie voor kosmopolitisch leven

 16 m² appartement combineert functionaliteit en goede locatie voor kosmopolitisch leven

Brandon Miller

  Niemand probeert kleine ruimtes te romantiseren. De waarheid is dat in grote steden de zogenaamde inkrimpen - een trend naar kleine appartementen - heeft voet aan de grond gekregen in nieuwe ontwikkelingen.

  Bouwbedrijven hebben aandacht besteed aan de nieuwe levensstijl en bieden steeds vaker woningen aan met kleinere afmetingen. Deze trend is in opkomst, vooral voor mensen die op zoek zijn naar een goed gelegen plek - dicht bij het openbaar vervoer, winkels, markten, apotheken en andere - en functioneel, met het essentiële in kleine meters.

  Beiroet is een voorbeeld van zo'n metropool, waar de zoektocht naar dit type vastgoed exponentieel is gegroeid. Schoenendoos een micro-appartement van 16 m ² die goede oplossingen biedt voor kleine ruimtes.

  Ontworpen door Elie Metni De flat bevindt zich op het dak van een oud gebouw in het centrum van Achrafieh, op loopafstand van restaurants en winkels. Het interieur wordt gekenmerkt door de kleur wit, een oplossing die helpt om het natuurlijke licht te verbeteren en het groter doet lijken.

  De eenheid biedt flexibiliteit, zodat hij kan worden aangepast aan de behoeften van de bewoner, vooral als er bezoek komt logeren. De eettafel kan worden verborgen en uitgerekt om ook als werktafel te worden gebruikt. Er kunnen ook twee stoelen in worden geplaatst.

  De bank heeft er opbergruimte onder voor boeken en tijdschriften, evenals een salontafel en bekerhouders, een bak en een voetensteun, die tevoorschijn komen als dat nodig is.

  Grote vierkante tegels vormen de vloer en de muren van de keuken en lopen door in de badkamer erachter.

  Zie ook: Maak kennis met een coworkingruimte ontworpen voor de post-pandemische wereld, in Londen

  In het tweepersoonsbed zitten holle nissen die als kast kunnen worden gebruikt. Daarbinnen zijn stroomschakelaars aangebracht om elektronica op te laden.

  27 m² micro-appartement zet trends in wonen
 • Micro-appartementen en huizen: zou jij erin wonen?
 • 30 m² micro-appartement met vrolijke inrichting en alles op zijn plaats
 • Ontdek 's ochtends vroeg het belangrijkste nieuws over de coronavirus pandemie en de ontwikkelingen. Meld je hier aan om onze nieuwsbrief te ontvangen

  Inschrijving geslaagd!

  Je ontvangt onze nieuwsbrieven 's ochtends van maandag tot vrijdag.

  Zie ook: Klein huis: de oplossing ligt op zolder

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.