36 zwarte apparaten voor je keuken

 36 zwarte apparaten voor je keuken

Brandon Miller

    Op keuken De basiskleuren zijn wit en roestvrij staal - vooral als het gaat om huishoudelijke apparaten, maar merken zetten steeds meer in op zwarte afwerkingen. Sober, de tint voegt diepte toe en geeft een ander contrast aan de omgeving. Met dit in gedachten hebben we een selectie gemaakt van 36 huishoudelijke apparaten die de kleur dragen. Kijk maar:

    Loja CASA CLAUDIA." data-pin-nopin="true"> Loja CASA CLAUDIA." data-pin-nopin="true"> Loja CASA CLAUDIA." data-pin-nopin="true"> Loja CASA CLAUDIA." data-pin-nopin="true"> Loja CASA CLAUDIA." data-pin-nopin="true"> Loja CASA CLAUDIA." data-pin-nopin="true"> Loja CASA CLAUDIA." data-pin-nopin="true"> Loja CASA CLAUDIA." data-pin-nopin="true"> Loja CASA CLAUDIA." data-pin-nopin="true"> Loja CASA CLAUDIA." data-pin-nopin="true"> Deze woonwagen van 20 m² biedt comfortabel plaats aan zes personen (en hij is prachtig!)
  • Decoratie Deze sculpturen zullen je doen nadenken over krijt
  • Brandon Miller

    Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.