5 eenvoudige ideeën om je kamer in te richten met planten

 5 eenvoudige ideeën om je kamer in te richten met planten

Brandon Miller

  Wij zijn dol op plantjes en er zijn talloze manieren om ze te verwerken in de inrichting van bijna elke hoek van je huis. Dus als je een plantenmoeder of -vader bent en ze zelfs voor het slapengaan in de buurt wilt hebben, bekijk dan deze ideeën voor planten in je slaapkamer! hebben weinig licht nodig, als je kamer niet verlicht is).

  1. maak een "lijn" op de muur of het raam

  Dit is een heel eenvoudige manier om die saaie muur een levendiger gezicht te geven. Zet een aantal kleine vaasjes van hetzelfde formaat op een rij en voila!

  Zie ook: Maak kennis met de kinderkamer van actrice Milena Toscano

  2. een "hoek" van planten

  Als je een beetje extra ruimte hebt of een hoekje dat altijd rommelig is, wat dacht je ervan om er een groene hoek Planten van verschillende grootte kunnen samen interessante composities vormen. tabel om meer niveaus en lagen te maken, waardoor de set visueel interessanter wordt.

  7 planten die je helpen beter te slapen
 • Tuinen en groenten 7 planten vol bijgeloof
 • 32 kamers met planten en bloemen in de decoratie ter inspiratie
 • 3. planken

  De zogenaamde " plantenhelften" Zijn een hit op Instagram en zien er absoluut prachtig uit in de slaapkamer. Klik hier en bekijk onze stap-voor-stap instructies om er zelf een te maken!

  4. geschorst

  Voor wie niet veel ruimte heeft, is ophangen altijd de beste optie. Er zijn verschillende modellen hangvazen, van de meest rustieke tot de meest moderne. macramés zijn in opkomst en kunnen worden gebruikt om je boa constrictor of varen !

  5. aan het hoofdeinde

  Oké, we weten dat het niet altijd mogelijk is om een groene muur binnenshuis te bouwen, maar je kunt wel je favoriete plant opnemen in je bedhoofdbord Ze zien er charmant uit en je kunt een vaas kiezen die past bij de rest van je inrichting.

  *Via E-planten

  Zie ook: Glasblazers krijgen hun eigen serie op Netflix 20 creatieve terrariumideeën
 • Tuinen en moestuinen Sneltuin: bekijk snelgroeiende planten
 • Tuinen en moestuinen Is sproeien de juiste manier om planten water te geven?
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.