5 manieren om een klein balkon in te richten

 5 manieren om een klein balkon in te richten

Brandon Miller

  Wonen in een flat betekent meestal dat je de optie van een grote achtertuin inruilt voor een balkon Ondanks het afwijkende formaat kun je de kleine ruimte van het balkon toch op verschillende manieren inrichten en de omgeving omtoveren tot een uiterst comfortabele hoek vol persoonlijkheid. Hier zijn wat tips!

  Manieren om een klein balkon te versieren

  1. stoel

  Er is niets fijner dan te kunnen zitten en de frisse lucht op te snuiven, een plek te hebben om te lezen of zelfs te mediteren! Door een zitje op je kleine balkon te plaatsen, creëer je een wereld aan mogelijkheden om te ontspannen!

  2. tafel

  A tabel op het balkon geeft je een nieuwe mogelijkheid voor je maaltijden. Heb je ooit je middagkoffie gedronken terwijl je naar de zonsondergang keek? Dit kan een unieke ervaring zijn, of een dagelijkse ervaring, als je de meubels op je balkon plaatst!

  Zie ook: Containerwoning: hoeveel kost het en wat zijn de voordelen voor het milieu

  Zie ook

  • 24 ideeën om van je balkon een opslagruimte te maken
  • Het balkon integreren of niet? dat is de vraag
  • Ontdek de beste bloemen voor op je balkon

  3. bar

  Wat dacht je van een paar drankjes terwijl je het landschap bewondert? bar op je balkon kun je genieten van je favoriete drankje terwijl je een koel briesje ontvangt!

  4. planten

  Voor plantenliefhebbers is het niet eens de vraag of ze ook op het balkon zullen staan. De vraag is zelfs wanneer het tijd is om te stoppen met het plaatsen van meer groen. Maar als je de voordelen van potten en vazen in huis nog niet kent, zijn een winterharde plant of delicate bloemen geweldige toevoegingen aan je balkon! Hier zijn de meest geschikte soorten!

  Inspiratie voor het inrichten van een klein balkon

  *Via DigsDigs

  Zie ook: Waardevolle tips voor het samenstellen van een eetkamer Hoe meer hoe beter: 32 maximalistische kamers
 • Environments 40 woonprojecten om je te inspireren
 • Omgeving Hoe maak je een thuiskantoor op een kleine plek?
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.