Stap voor stap: hoe versier je een kerstboom?

 Stap voor stap: hoe versier je een kerstboom?

Brandon Miller

  Versier een kerstboom is een traditie in veel families, de tijd waarin iedereen samen tijd doorbrengt met het bouwen van een decoratie voor het huis. De elementen die gebruikt worden in de decoratie - lichtjes, slingers, versieringen en versieringen - Maar als het aankomt op het creëren van een boom die jouw stijl en persoonlijkheid uitdrukt, zijn de opties grenzeloos.

  Weet je niet hoe je er een moet versieren zodat het niet rommelig maar wel mooi is? Zie stap voor stap:

  Stap 1: ontwerp rond een thema

  A kerstboom Door een thema te kiezen voordat je je versieringen kiest, zet je een toon en krijg je een duidelijk idee van hoe je je boom moet opzetten. Gezien de vele opties zul je er waarschijnlijk voor moeten zorgen dat alles goed in balans is en verdeeld naar jouw smaak.

  Stap 2: de lampjes ophangen

  De eerste stap in het organiseren van de boom is de lichten toevoegen Ze worden meestal geleverd in groene of witte draden, kies de kleur die het beste bij je model past zodat ze verborgen blijven. Verlichting van binnenuit geeft een dynamischere look. Begin onderaan de stam en werk zo omhoog Wikkel de lampjes rond elke hoofdtak, van de stam naar de punt en weer terug.

  Experimenteer met verschillende verlichtingsconfiguraties tot je er een vindt die je mooi vindt en wees niet bang om lampjes te mixen en matchen. Een achtergrond van witte of heldere lampjes kan bijvoorbeeld worden geaccentueerd met gekleurde lampjes die de buitenste delen van de boom omringen.

  Zie ook

  • Alles over Kerstmis op Casa.com.br
  • 15 verbazingwekkende en praktisch gratis cadeau-ideeën

  Stap 3: voeg een slinger toe

  Begin bovenaan en verhoog langzaam de hoeveelheid slinger tussen elke bocht als je afdaalt door de bladeren.

  Versier de boom met verschillende slingers, van eenvoudig tot chic. Dunne modellen komen het best tot hun recht als ze van tak tot tak worden opgehangen en dikkere losjes om de hele boom worden gewikkeld.

  Een populair alternatief is lint, dat hetzelfde resultaat geeft. Wikkel een breed patroon losjes rond in horizontale banen. Probeer om de takken extra interessant te maken grote strikken te maken van een soortgelijk lint en gebruik deze om de takken te versieren.

  Stap 4: decoraties plaatsen

  Om je favoriete ornamenten weer te geven, plaats je ze op de eerste plaats in de boom. Hang vervolgens de andere ornamenten met gelijke afstanden rond de boom. Ornamenten in één kleur, maar met verschillende afmetingen en texturen, creëren een continuïteit van boven naar beneden. Hang de grotere ornamenten onderaan en de kleinere bovenaan.

  Vul de gaten rond deze ornamenten op met andere middelgrote en kleine ornamenten. Zorg ervoor dat je er een paar dichter bij de stam plaatst om diepte te creëren en het licht te laten reflecteren en de boom van binnenuit te laten gloeien.

  Voeg speciale items toe, zoals handgemaakte decoraties of familiestukken, om het geheel persoonlijker te maken.

  Stap 5: Kies de juiste top

  Dit is een mooie manier om de setting compleet te maken. Zorg ervoor dat je er een kiest die het beste past bij je thema en de grootte van je boom en houd ook rekening met de plafondhoogte. Je kunt ook een reuzenboog kiezen in plaats van een gouden ster of je eigen stuk maken!

  Zie ook: Geïntegreerde woon- en eetkamer: 45 mooie, praktische en moderne projecten

  Stap 6: Maak het af met een rok

  Een kerstboomrok, die vaak over het hoofd wordt gezien, is de finishing touch van je inrichting en zorgt voor een evenwichtige uitstraling. Dit item heeft ook veel voordelen, van het bedekken van de plastic poten, stam of tak van een boom, tot het beschermen van de vloer en tapijten tegen afgevallen dennennaalden. Bovendien is het de perfecte achtergrond voor kerstcadeaus prachtig verpakt.

  *Via Prachtig huis , Better Homes & Gardens , Mijn Domaine

  Zie ook: 11 popiconen die het vaakst op onze muren te zien zijn Privé: De beste doe-het-zelf kerstdecoratie-ideeën
 • DIY 26 kerstboom inspiraties zonder de boom
 • DIY 15 verbazingwekkende en praktisch gratis cadeau-ideeën
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.