Drie verven voor kinderkamers

 Drie verven voor kinderkamers

Brandon Miller

  Met schoolbordeffect

  Het klaslokaal gaat naar huis met Limpa Fácil acrylverf in schoolgroene kleur*. De satijnachtige afwerking verandert de muur in een schoolbord om de tekeningen van de kinderen uit te gummen, breng gewoon een neutraal schoonmaakmiddel aan met een zachte spons. Blauwe verf (D079): Latex Maxx.

  Eenvoudige reiniger, Suvinil-opbrengst : 12 m² per liter.

  Bij Tintas Palmares, R$ 57,50 (3,6 l) en R$ 229,90 (18 l).

  Maxx Latex, Suvinil

  Inkomen 16,50 m² per liter.

  Bij Procal, R$ 40,70 (3,6 l) en R$ 149 (18 l).

  Het komt er gemakkelijk uit

  Zie ook: Makkelijke manieren om lunchpakketten te maken en voedsel in te vriezen

  In Coral Super Washable worden tekeningen gemaakt met krijtjes, grafiet en andere materialen verwijderd door een mengsel van water, alcohol en een multifunctioneel wasmiddel toe te passen. Op de foto hebben we de lila 8915-5 gebruikt, een van de 2000 kleuropties.

  Koraal Super Wasbaar : 12 m² per liter.

  Bij Nicom, R$ 55 (3,6 l) en R$ 198,90 (18 l)

  Muurschildering voor magneten

  Zie ook: Ontbijt op bed klaarmaken

  Met de Luksmagnetic Primer, die onder de verf wordt aangebracht, kunnen kinderen magnetische voorwerpen op een eenvoudige gemetselde muur fi etsen. fi etsing met acrylverf is noodzakelijk omdat de primer niet in verschillende tinten verkrijgbaar is. hier kozen we voor de kleur saratoga (Lks 1311).

  Luksmagnetic Primer, Lukscolor

  Inkomen : 11,50 m² per liter.

  Bij Aero Tintas, R$ 47 (900 ml) en R$ 127 (3,6 l)

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.