9 supermoderne hutten om in te verblijven

 9 supermoderne hutten om in te verblijven

Brandon Miller

  Deze huisjes op de onderstaande lijst zijn ontworpen voor familieplezier. Sommige zijn te koop en andere kunnen geboekt worden. Bekijk ze allemaal hieronder. Deze lijst is oorspronkelijk gepubliceerd op de website van Brit + Co.

  Green Acres" ligt in Elgin, Illinois, V.S. Het interieur is rustiek en heeft een luxe bed. Airbnb .

  Deze hut, gelegen in Santa Barbara, Californië, is ontworpen voor een familieweekend of zelfs een bijeenkomst met vrienden.

  Zie ook: Creatieve cadeaupakketten: 10 ideeën die je kunt doen

  Zie ook: Strakke look, maar met een speciaal tintje

  3) In een klein dorpje in Chlum, Tsjechië, staat deze hut tussen de fruitbomen en heeft een glazen deur om al het zonlicht binnen te laten. Beschikbaar in Airbnb .

  4. Deze hut is van Shelter Co. Je kunt hem overal neerzetten en de binnenkant inrichten zoals je zelf wilt, deze foto is alleen ter inspiratie.

  5. dit huisje staat in de achtertuin van het huis van een stel in Los Angeles-Californië. ze hebben het ontworpen als ruimte om te ontspannen en als kantoor.

  Deze foto is van een van de cottages op een luxe camping in Wiltshire, Engeland. Er zijn plaatsen beschikbaar op Goglamping.net .

  7. Meer dan dertig jaar geleden bracht een stel vijftig vrienden bij elkaar om dit huisje te bouwen, dat zich in Keene Valley, New York bevindt.

  Deze hut is ook een geweldige plek om de dag door te brengen met je gezin, te picknicken of zelfs te barbecueën. Hij ligt in Newcastle, Engeland en kan worden geboekt via de website van West Wood Yurts.

  9. Duurzame hut: door de dakramen bespaart het tot 30% minder energie. Het project ligt in een bos in Nelson, Canada en is van ontwerper Rachel Ross.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.