Ontbijt op bed klaarmaken

 Ontbijt op bed klaarmaken

Brandon Miller

  Een jubileum, een bruiloft, een lang gedroomde verovering... Wat de reden ook is: speciale data verdienen het om gevierd te worden. En er is geen betere start dan een heerlijk ontbijt op bed, tussen de bloemen, bereid door degene van wie je houdt - of door jezelf, waarom niet? Het geheim zit hem in de manier van serveren. Mooi servies (basic wit is chic!) en een comfortabel dienblad met pootjes maken het verschil.verschil. Probeer het!

  *Prijzen onderzocht op 7 oktober 2010, onder voorbehoud van wijzigingen

  Klik om de prijzen te zien

  Houten dienblad Bij het stuk (58 x 34 x 38 cm*) wordt een accessoire geleverd dat het notitieblok ondersteunt wanneer de bovenkant wordt gekanteld. Camicado, 3 x R$ 60

  Theeservies De beker wordt geleverd met een rechthoekig schoteltje, met ruimte voor snoepjes. Camicado, R$ 23,90

  Geleipot Etna, R$4.99

  Zie ook: 50.000 Lego-stukjes werden gebruikt om The Great Wave of Kanagawa in elkaar te zetten

  Pot voor boter M. Dragonetti, R$ 3,60

  Vierkant dessertbord Lider, R$ 11,60 het paar

  Italiaans koffiezetapparaat De Verona serveert zes kopjes koffie. Etna, R$49,99

  Koffiekop en schotel Fenova model. M. Dragonetti, R$ 6,80

  Sapkan Het wordt geleverd met een glas op het dienblad. Lider, R$ 25,50

  Vaas met gerbera's Pão de Açúcar, R$ 9,90

  Lakenset Inclusief vier katoenen stukken in dubbel formaat. Cinerama, R$ 109,80

  Tweepersoons dekbed Gebreid, dubbelzijdig, Cinerama, R$ 129,90 * breedte x diepte x hoogte.

  Om van te watertanden!

  Kies je favoriete brood, fruit, sap en, om het zoet te maken, een lekkere cake. Hier, een makkelijke en niet te missen suggestie.

  Ceci's Brownie

  Ingrediënten:

  200 g verzachte boter

  Zie ook: De definitieve gids voor keukenindelingen!

  2 kopjes suiker

  4 eieren

  1 kopje chocoladepoeder

  1 kopje tarwebloem

  Routebeschrijving:

  Meng de boter en suiker. Voeg één voor één al kloppend de eieren, chocolade en bloem toe. Doe het deeg in de bakvorm en bak 20 minuten in een voorverwarmde middelhoge oven. Snijd het deeg door en wacht tot het is afgekoeld om het uit de vorm te halen.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.