6 studiebanken voor kinder- en tienerkamers

 6 studiebanken voor kinder- en tienerkamers

Brandon Miller

  Met de naderende komst van het nieuwe schooljaar is het tijd om de kinderkamers in orde te maken voor wanneer het nieuwe schooljaar begint. Het ideaal is om een hoekje te creëren voor het kind om te studeren, met een mooie bank om de materialen te ondersteunen. Volgens architect Décio Navarro is het bij het ontwerpen van een bank erg belangrijk om aandacht te besteden aan de hoogte van het meubelstuk om het kind niet te storen. "Het ideaal in deze gevallen isPlan een werkblad van 65 cm hoog en verhoog, als het kind groeit, de bovenkant tot de standaard (75 cm). Het mag niet te smal zijn, want dan is het bijvoorbeeld moeilijk om een notitieblok te gebruiken, en het mag ook niet te diep zijn, want dan is het moeilijk om het stuk naast de muur te gebruiken. Een goede maat is 55 cm diep. De breedte is gemiddeld 70 cm per persoon. Hoe breder het is, hoe comfortabeler het is.zal zijn", legt hij uit.

  Hieronder presenteren we 6 inspirerende studiebanken waarmee je de kamer van je kleintje kunt opknappen en ervoor kunt zorgen dat ze geen excuus meer hebben om een rood briefje te halen!

  1. blauwe slaapkamer voor jongens

  In de blauwe kinderkamer, met een voetbalthema en compacte afmetingen, maakten de architecten Claudia Krakowiak Bitran en Ana Cristina Tavares, van het bureau KTA - Krakowiak& Tavares Arquitetura, een bureau samen met de zijkant van het bed, dat een kist heeft die de hele zijkant van het bed volgt (20 tot 30 cm diep). De bank heeft een comfortabele standaardhoogte - 75 cm. De diepte ookDe ouders wilden geen traditionele bureaustoel en vroegen om iets meer trendy, dus kozen de architecten voor een leuke kleine fauteuil, gestoffeerd en draaibaar. Het doel hier is niet duurzaamheid op lange termijn.

  2. gebogen bank in de slaapkamer van een meisje

  In deze flat in Higienópolis, São Paulo, heeft elk van de drie kinderen zijn eigen kamer. Omdat de ingang van de kamer erg krap is, hebben de architecten Ana Cristina Tavares en Claudia Krakowiak Bitran, van het bureau KTA - Krakowiak& Tavares Arquitetura, het probleem opgelost door een gebogen werkblad te ontwerpen. De gebogen tafel loste niet alleen het probleem op, maar is ook geweldig voor wanneer de eigenaar van de kamerDe lade met wieltjes is nog zo'n slim idee, want die kan naar elke hoek worden getrokken en maakt meer ruimte vrij op het aanrecht. De dochter is dol op roze, dus het was niet moeilijk om de overheersende tint van de kamer te kiezen. Deze kleur is ook aanwezig in de details, zoals de meubels die allemaal zijn bekleed met wit melaminelaminaat en ingebouwde handgrepen. Aan de binnenkant van deze handgrepen geeft een roze linteen speciaal tintje.

  Zie ook: Versierde kerstboom: modellen en inspiraties voor alle smaken!

  3. rechte bank in jongensslaapkamer

  In dezelfde flat in Higienópolis, São Paulo, hebben de professionals van KTA - Krakowiak& Tavares Arquitetura een slaapkamer voor de jongen ingericht. Nu zijn de linten die de kasten, lades en planken versieren blauw.Het werkblad is uitgebreid, maar de hoogte is standaard: 75 cm hoog.

  Zie ook: Containerwoning: hoeveel kost het en wat zijn de voordelen voor het milieu

  4. neutraal werkblad met boekennis

  In deze zelfde flat in Higienópolis heeft de slaapkamer van de oudste dochter de voorkeur voor neutrale en delicate tinten. De bewoonster houdt van lezen, dus er is genoeg ruimte voor boeken.

  5. Bank combineert met bedpaneel

  Deze flat van 200 m2 in Moema, São Paulo, werd gerenoveerd om een gezin bestaande uit een echtpaar en hun twee kinderen een plezier te doen. Dit is de slaapkamer van een van de kinderen. Hier werd een wit gelakte boekenkast geplaatst om de verzameling speelgoed, een van de passies van de bewoner, in op te bergen. Een andere vereiste was een werkbank. Hiervoor combineerde het bureau hetzelfde hout op het bedpaneel.De lampen zijn van La Lampe en het behang van Wallpaper. Project van Díptico Design de Interiores.

  6. bank voor kleine kamer

  Tot slot presenteren we een kamer die is ontworpen door de architect Décio Navarro. Hij vertelt ons dat de omgeving is bedacht voor twee jongens "De bank maakt deel uit van een schrijnwerkset. Een deel met deuren en een deel met nissen, het meubilair lijkt op een spel van in elkaar passen. Er is marinetriplex met een schijnbare bovenkant en laminaat in groen en blauw op de deuren en interne onderdelen gebruikt", aldus de professional.Nieuwsgierig? Bekijk de video waarin Décio de toegepaste timmeroplossingen in de omgeving presenteert.

  [youtube //www.youtube.com/watch?v=f0EbElqBFs8%5D

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.