7 tips om met weinig geld een gezellige slaapkamer te creëren

 7 tips om met weinig geld een gezellige slaapkamer te creëren

Brandon Miller

  Wanneer het tijd is om je kamer (of een andere kamer van het huis) ben je bang hoeveel je zult uitgeven aan dit werk? Nou, we weten dat het opzetten van een gezellige slaapkamer Je zult wat geld moeten uitgeven, maar het is mogelijk om dit te bereiken door weinig uit te geven.

  De beste oplossing is om op zoek te gaan naar ideeën die gemakkelijk uit te voeren zijn of gemakkelijk aan te passen zijn aan je budget. Alles is mogelijk, vooral als je bereid bent om je hand aan het stuur te houden en doe-het-zelf projecten om de kamer te verlaten precies zoals je je had voorgesteld.

  Zie ook: Is het veilig om een gasoven in dezelfde nis te installeren als de elektrische kookplaat?

  Als je inspiratie nodig hebt, houd dan de onderstaande tips in de gaten om goedkoop een gezellige slaapkamer te creëren:

  1. leg stof op het bed

  Een ongelooflijk idee om de kamer gezelliger te maken is om een stoffen schikking boven het bed te maken, als een gordijn. Alles wat je nodig hebt is een materiaal dat je mooi vindt (bedrukt of effen), spijkers en een hamer. Het is een echt luifel DOE-HET-ZELF.

  2) Investeer in sprookjesverlichting

  Ze zijn niet voor niets een internetsensatie: de sprookjesverlichting Kleine, lichtere lampjes creëren een ongelooflijk effect in de kamer (en passen heel goed bij de stof bovenop het bed, die we in het bovenstaande punt hebben genoemd). Je kunt de kleine lampjes rond een schap als de bedhoofdbord of betrokken bij een boekenplank.

  32 kamers met planten en bloemen ter inspiratie
 • Sfeer Lavendel slaapkamers: 9 ideeën voor inspiratie
 • Meubels en accessoires Accessoires die elke kamer nodig heeft
 • 3. verander je sprei

  Wat zegt meer 'gezellige kamer' dan een sprei Als je kunt, is het de moeite waard om te investeren in een dikker en pluiziger model dat je bed er heel uitnodigend uit laat zien.

  4. kussens, veel kussens!

  Als u al kussens Als je geen overtrekken hebt, is dit misschien de perfecte gelegenheid om de overtrekken te vervangen door kleurrijkere versies of overtrekken die bij je slaapkamerinrichting passen. Als je ze niet hebt, is het de moeite waard om er een paar te kopen om het knusse gevoel te vergroten.

  5. denk aan kaarsen

  Wil je een gezellige sfeer creëren om te lezen of te ontspannen voor het slapengaan? De kaarsen Laat de kunstmatige verlichting achterwege en steek een paar kaarsen aan om te genieten van een ontspannend moment. Vergeet alleen niet om de veiligheidshulzen aan te brengen en het vuur te doven voordat je gaat slapen.

  Zie ook: Mensen: technologie-ondernemers ontvangen gasten in Casa Cor SP

  6. zet een plant bij het raam

  Er zijn planten Je kunt geweldige planten vinden op straatmarkten - en allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs.

  7. een brede gebreide deken op het bed leggen

  Ze is ook een sensatie op Pinterest en Instagram: de gebreide dekens De meer gespreide, zwaardere en zeer zware stoffen zijn niet alleen erg knus, maar werken ook als winterwarmer en als onderdeel van de slaapkamerinrichting. Gooi ze in de hoek van het bed om een charme te creëren en speel met verschillende texturen.

  Bekijk enkele producten voor de slaapkamer!

  • Digitale lakenset voor Queensize tweepersoonsbed 03 Stuks - Amazon R$89,90: klik en bekijk het!
  • Plankenrek met hanger, planken, schoenenkast en koffer - Amazon R$229,90: klik en bekijk het!
  • Bed Baú Camila Single Wit - Amazon R$699,99: klik en bekijk het!
  • Kit met 04 overtrekken voor decoratieve kussens - Amazon R$52,49: klik en bekijk het!
  • Kit 3 Kussenovertrekken Bloemen - Amazon R$69,90: klik en bekijk het!
  • Kit 2 decoratieve kussens + knoopkussen - Amazon R$69.90: klik en bekijk het!
  • Kit 4 kussenhoezen modern trend 45×45 - Amazon R$44,90: klik en bekijk het!
  • Kit 2 Aromatische Geurkaars 145g - Amazon R$89,82: klik en bekijk het!
  • Decoratieve String Cordão Decorativo Com Led P/Potos E Recados - Amazon R$49,90 - . klik en bekijk het

  * De gegenereerde links kunnen een of andere vergoeding opleveren voor Editora Abril. De prijzen zijn geraadpleegd in januari 2023 en kunnen aan verandering onderhevig zijn.

  Weinig ruimte? Bekijk 7 compacte slaapkamers ontworpen door architecten
 • Omgeving 29 decoratie-ideeën voor kleine slaapkamers
 • Environments Little producten om je keuken beter te organiseren
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.