Klein appartement van 43 m² met industriële chique stijl

 Klein appartement van 43 m² met industriële chique stijl

Brandon Miller

  Industrieel chic Zo omschrijft architect Carol Manuchakian het ontwerp van deze 43 m² flat De ruimte was erg klein, maar met intelligente oplossingen, zoals houtwerk op maat, was het mogelijk om de omgeving uit te breiden en te integreren om vrienden te ontvangen met comfort: het belangrijkste verzoek van de bewoner.

  Het idee was dat de sociale ruimte van de flat plaats bood aan zes personen, dus investeerde Carol in een grote uitschuifbare bank en poefs. Het meubilair is allemaal gericht op de thuisbioscoop, aangezien de bewoner en zijn vrienden van voetbal en videogames houden. Het paneel waarin de tv staat, werd op maat gemaakt, wat uitstekende opbergruimtes garandeerde. Het is vermeldenswaard dat de architect een spiegel ontwierp in demuur achter de bank en dit hielp om een gevoel van ruimtelijkheid te creëren in de wonen .

  Zie ook: Welke planten helpen bij de privacy op het platte balkon?

  Het sobere kleurenpalet is belegd in grijs-, zwart- en blauwtinten - die een industriële sfeer creëren en het decor een mannelijke touch geven.plat.

  Om integratie te garanderen, verwijderde het project de deurkozijnen die het balkon van de woonkamer scheidden en werd de vloer van de twee omgevingen geëgaliseerd. Daar werd een ruimte gecreëerd die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt: tegelijkertijd dient het als gastronomisch terras (met een tafel voor vier personen), maar het is ook een wasruimte met een tank en een wasmachine en droger. Een van de hoogtepunten van deze ruimte is de ingebouwde roestvrijstalen koeler, die zich binnenin het lamellenschrijnwerk bevindt, meereen detail dat is uitgedacht om welkom te heten.

  In de slaapkamer waren de afmetingen ook klein, dus werd de kledingkast gemaakt met spiegelschuifdeuren om ruimte te winnen. Er is alleen een nachtkastje, maar dat is te klein voor een lamp, dus moest de architect creatief zijn om een oplossing te vinden voor een leeslamp. Ze stelde voor om wandlampen toe te voegen aan beide zijden van het MDF-hoofdbord.Het was heel bijzonder omdat de bewoner alle gedurfde dingen accepteerde die ik voorstelde, van de blauwe plint tot de ingebouwde koeler", zegt Carol.

  Zie ook: Hello Kitty kan je huis bezoeken dankzij nieuwe technologie van Google! Rio's penthouse wint aan amplitude en integratie
 • Huizen en appartementen Grote, klassieke flat met inrichting in neutrale tinten
 • Huizen en flats Refúgio em Ipanema: volledig geïntegreerde en gemakkelijk te onderhouden flat
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.