Bekijk het gezellige huis van de Kerstman op de Noordpool

 Bekijk het gezellige huis van de Kerstman op de Noordpool

Brandon Miller

  De onroerend goed database Zillow heeft onlangs het huis van de kerstman op de Noordpool opgenomen in zijn lijst van eigendommen. Bescheiden vergeleken met zijn roem, woont de goede oude man in een houten chalet van 232 vierkante meter gebouwd in 1822.

  Een uitnodigende entree leidt naar de woonkamer met een grote stenen open haard.

  Het koppel heeft het chalet stijlvol ingericht met veel groen en rood.

  De keuken voor fijnproevers, waar Mamãe Noel melk en koekjes bereidt om drukke dagen en nachten op het werk door te komen, is geïntegreerd in het huis. wonen .

  De eettafel heeft in het midden een arrangement met een bladerenslinger, dennenappels, bessen en bloemen. Op de Noordpool duurt de kerstsfeer immers het hele jaar door!

  Tussen deze ruimtes is een speelgoedwerkplaats die toegankelijk is via een bijna altijd gesloten deur. Let op: zoals het bordje zegt, kunnen alleen elfen erdoor!

  De drie slaapkamers en twee badkamers op de bovenverdieping zijn erg gezellig, met rustieke meubels en rood beddengoed.

  Naast de open haard in de slaapkamer van het echtpaar hingen de bewoners kleine sokjes met de initialen van elk van de rendieren die de slee trekken.

  Zie ook: Om ruimte te besparen plaatst ontwerper bed aan het plafond

  Om de letters te kunnen analyseren met de verzoeken van de kinderen - en een goed boek te lezen als hij niet aan het werk is - heeft Noel een thuiskantoor met een tafel die, volgens de website, naast de machine staat die werd gebruikt om de eerste teddybeer te naaien.

  De ruimte heeft nog steeds veel ingebouwde planken vol speelgoed die wachten op hun baasjes.

  Zie ook: Architectuur van de "cangaço": de huizen ingericht door Lampião's achterkleindochter

  De goede oude man wil het huis nog niet verkopen - maar de listing van Zillow schat dat als hij besluit het sneeuwweer los te laten, het gekocht kan worden voor ongeveer $656.957.

  Lees ook: 10 moderne kerstbomen die je thuis kunt maken

  Klik en bezoek de CASA CLAUDIA winkel!

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.