9 griezelige ideeën voor een doe-het-zelf Halloweenfeestje

 9 griezelige ideeën voor een doe-het-zelf Halloweenfeestje

Brandon Miller

  Denk je eraan om je vrienden samen te brengen voor een Halloween-feestje? Leuke kostuums, goede muziek en eten en drinken zijn niet de enige elementen die de avond leuk maken. We hebben het tenslotte over Halloween! Schrikken is N-E-C-E-S-S-Á-R-I-O-S! Voor dat, bekijk 9 decoratie-ideeën voor de datum:

  1. heksenlamp

  Stel je voor dat je een lamp in de vorm van een glazen bol verandert in een maan met een vliegende heks! Je kunt dit idee namaken met een paar knutselspullen.

  Om de maanstructuur te maken, kies je een crème ambachtelijke verf - donkerder dan de glazen bol, maar niet te donker, zodat je een realistische maanstructuur krijgt - en verspreid je de kleur met een spons over het stuk. Als je een lamp in deze stijl koopt, kijk dan uit naar grote openingen, zodat je je handen en polsen er gemakkelijker in kunt steken.

  Gebruik weinig verf en maak een ongelijkmatig mengsel, voeg na droging een vliegende heks toe - je kunt online afbeeldingen vinden, deze verkleinen zodat ze op de maan passen, afdrukken en gebruiken als richtlijn om de uiteindelijke heks te maken, op stevig zwart karton.

  Om af te werken lijm je de heks vast en plaats je een amberkleurig LED-lampje.

  2. wijnfleskandelaars

  Kleine lichtpuntjes zorgen voor een spookachtigere omgeving en kaarsen zouden bij elk Halloween-evenement aanwezig moeten zijn. Verf wijnflessen met zwarte, matte spuitverf om er kaarsenhouders van te maken. Dit is een geweldige manier om je decor op te fleuren met kleine details en natuurlijk om de flessen die je al had te hergebruiken.

  Zie ook: Keukens: 4 decoratietrends voor 2023

  Slangenkrans

  Verras je buren met deze slinger vol slangen. Om ze te maken vlecht je plastic slangen, in verschillende maten, tussen de takken van het accessoire. Herhaal het proces tot je alle rubberen items hebt gebruikt. Breng hete lijm aan als dat nodig is om ze vast te maken.

  4. afschuwelijke foto

  Is er iets gruwelijker dan kinderhoofden? Neem een schilderij en verwijder de achtergrond - gebruik dit stuk om alleen het hoofd van een oude pop te installeren.

  Smeer vaseline op het speeltje en leg er een heel dun doekje op.

  Zie ook

  • Halloween thuis: decoratie-ideeën, eten en kostuums
  • Halloween: tips van een tovenaar om het huis te versieren

  Herhaal het proces, voeg meer stof en meer product toe totdat je een laag hebt die goed genoeg is om het hoofd van de pop af te halen en die intact blijft.

  Zet het fotolijstje terug en hang het op in je huis!

  5. reuzenspinnen

  Wat is er enger dan een enorme spin? Maak deze decoratie als volgt: Voor het lichaam: blaas een grote zwarte ballon op voor het lichaam en een kleinere voor het hoofd. Bind de uiteinden van de twee aan elkaar om de spin te vormen.

  Voor de poten: omwikkel acht stukken draadhanger of 12-gauge knutseldraad met zwart synthetisch bont - houd alles op zijn plaats met hete lijm. Maak poten aan elke kant en buig de draden om een nog levensechter uiterlijk te geven.

  In elkaar zetten: vouw een zwarte pijpenrager rond de uiteinden van de poten, zodat alle stukken bij elkaar komen, en de "nek" van de spin, waar de ballonnen worden vastgebonden. Om op te hangen gebruik je visdraad aan de poten.

  Zie ook: Tijd voor make-up: hoe verlichting helpt bij make-up

  6. macabere onderzetters

  Maak bloeddruppels met een lijmpistool - luguber, maar op de een of andere manier toch heel elegant.

  Instructies: Zet het lijmpistool op middelhoog vuur en laat het ongeveer 5 minuten opwarmen. Draai een schoon glas ondersteboven en draai het product langzaam rond de bodem van het glas, waarbij je de lijm langs de zijkanten laat lopen - als dit niet gebeurt, draai je de verwarming hoger.

  Als alles is afgekoeld, zet je het gereedschap weer aan, maar nu op de hoogste stand en vul je de basis. Als het plezier voorbij is, verwijder je gewoon de lijm!

  7. spookspiegel

  Wat dacht je ervan om je gasten de stuipen op het lijf te jagen met dit heel eenvoudige idee? Neem een schilderij en verwijder het glas. Spuit dit gedeelte in met een spuitbus met spiegeleffect en wacht tot het droog is.

  Voor het angstaanjagende effect kies en print je een enge afbeelding - zoals een clown of personages uit horrorfilms.

  Draai het glas terug naar het frame, plaats de foto met de inhoud naar beneden en sluit af met zwart papier en de onderkant van de armatuur.

  8. mummie potten

  Deze potjes als mummies zijn heel makkelijk te maken en nodigen kinderen van alle leeftijden uit!

  Je hebt glazen potten nodig - ongeacht de grootte; zelfklevende knutselogen; PVA-lijm; crêpetape, wit isolatietape of gaasstrips; LED-kaars; en een schaar.

  Neem een pot en breng twee ogen aan met PVA-lijm. Rol dan met de witte tape het voorwerp op - begin onderaan en laat wat openingen en overlappingen.

  Om het decor en een lantaarn op te fleuren en te transformeren, plaats je de LED-kaars erin!

  8. kaars smelten

  Als je een mooiere look wilt dan wijnfleskaarshouders, kies dan voor deze kaarsen gemaakt van wc-papierrol - of papieren handdoekrol, maar dan door midden geknipt -, witte spuitverf, hete lijm, naald, visdraad en LED-kaars.

  Breng hete lijm aan op de buitenkant, zodat het product naar buiten druipt en eruitziet als echte was, en een beetje aan de binnenkant, zodat de opening van het voorwerp kleiner wordt en er een houder voor de kaars ontstaat.

  Breng witte spuitverf aan en steek het LED-lampje erin. Prik met een naald in twee punten, één aan elke kant van de rol, en haal er een visdraad doorheen om op te hangen.

  Privé: 4 creatieve DIY koelkastmagneten
 • DIY 12 supermakkelijke DIY fotolijst ideeën
 • Doe het zelf 12 inspiraties om een kruidentuin in de keuken te maken
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.