Architect leert hoe te investeren in Boho decoratie

 Architect leert hoe te investeren in Boho decoratie

Brandon Miller

  De Boho-stijl, die bekend is in de wereld van mode en kunst, begon in de jaren 1920 in de wijk Soho in Londen. "Het is van de locatie dat de verklaring van de naam komt, het zouden de Bohemians of Soho zijn," zegt architect Stephanie Toloi, "vanaf de jaren 70 begon dit kenmerk specifiek te worden gebruikt in de architectuur."

  Iconisch en bekend bij mix van kleuren, prints en texturen , o Boho stijl De lijnen van deze decoratie kunnen worden bewerkt met opvallende, kleurrijke prints.

  Stoffen in de meubels, sofa's, kussens, tapijten die een ander patroon hebben. En de trend maakt het ook mogelijk om decoratieve objecten te gebruiken die affectieve herinneringen met zich meedragen en zelfs het gebruik van sommigen van hen opnieuw te bepalen. "Het komt vaak voor dat objecten, die voorheen geen meubels waren, worden getransformeerd in een meubel. Bijvoorbeeld, een deur transformeren in een tafel," legt Toloi uit.

  Zie ook: Doe het zelf: leer licht in flessen maken

  En als je meer lef hebt bij het plannen van je huis en boho in je huis wilt brengen, stelt de architect het volgende voor Een goede eerste stap is om door de tijdtunnel te gaan op zoek naar voorwerpen die herinneringen oproepen. "Ik geloof dat Boho heel erg de persoonlijkheid van de bewoner van het huis overweegt, dus objecten die teruggrijpen naar een idee uit het verleden en een gevoel hebben voor degene die in het huis woont."

  Omdat het een zeer vrije stijl is, is het gemakkelijk voor mensen om het verkeerd te doen en voor omgevingen om onplezierig te zijn. De suggestie is om het gebruik van neutrale kleuren en prints in balans te brengen met creatieve meubels, of juist het tegenovergestelde. Op deze manier is de stijl aanwezig zonder een chaos aan informatie te creëren.

  Naast de vrijheid om te decoreren, valt de Boho stijl ook op door zijn gemakkelijk te combineren met andere decoratiestijlen In het geval van slaapkamers is het bijvoorbeeld heel gebruikelijk om luifels met lichte stoffen aan de muur te hangen of kleine leien met knipperende lampjes aan de muur te hangen als decoratieve objecten.te veel."

  Zie ook: Geluksbamboe: hoe zorg je voor de plant die het hele jaar door voorspoed belooft

  Lees ook:

  • Slaapkamer Decoratie 100 foto's en stijlen om je te inspireren!
  • Moderne keukens : 81 foto's en tips om inspiratie op te doen.
  • 60 foto's en Soorten bloemen om je tuin en huis te versieren.
  • Badkamerspiegels : 81 Foto's om inspiratie op te doen bij het inrichten.
  • Succulenten Belangrijkste soorten, verzorging en decoratietips.
  • Kleine geplande keuken 100 moderne keukens om inspiratie op te doen.
  12 tips voor inrichten in boho-stijl
 • Boho inrichting: 11 plaatsen met inspirerende tips
 • Sferen 15 omgevingen met boho-decoratie voor liefhebbers van kleuren en prints
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.