Bekijk beroemde app-logo's in middeleeuwse stijl

 Bekijk beroemde app-logo's in middeleeuwse stijl

Brandon Miller

  Wat als iconische merken teruggaan in de tijd? Dat is precies wat Ilja Stallone 10 beroemde merklogo's uit de middeleeuwen.

  Met zijn humoristische verzameling 'middeleeuwse brandmerken' trekt Stallone de aandacht van het publiek via zijn account op Instagram en in de Twitter Onder elke afbeelding staan talloze commentaren waarin zijn geestige gevoel voor stijl wordt geprezen.

  Van de beroemde datingapp Tinder aan de hamburgerketen Burger King en tot Starbucks Samen met de logo's verandert Ilya de lettertypes van de merknamen en herschept ze in een schilderachtige oud-Engelse stijl.

  Zie ook

  • Deze kunstenaar mengt klassieke kunst en popcultuur
  • De nieuwe McDonald's verpakking is gebaseerd op de snacks zelf!
  • Ballad food: ontwerpers creëren glow-in-the-dark sushi

  Middeleeuwse reclame biedt een kijkje in hoe logo Windows Misschien was een illustratie van een glas-in-loodraam wel een van de meest emblematische logo's van de jaren 1400;

  Nu al is het merk Puma zou worden afgebeeld als een leeuw uit gladiatorengevechten in het oude Rome; of stel je het logo voor van de Burger King en perst twee koningen van het seizoen tussen de hamburgerbroodjes.

  Bekijk hieronder een aantal van de ontwerpen:

  Zie ook: 21 kamers waar je dochter dol op zal zijn

  *Via Ontwerpboom

  Zie ook: 12 supermakkelijke DIY fotolijst ideeën Yoko Ono nodigt de wereld uit om "zich vrede voor te stellen
 • Kunst Deze kunstenaar mengt klassieke kunst en popcultuur
 • Kunstgalerie Pagé krijgt kleuren van kunstenaar MENA
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.