Bekijk ideeën om thuis een knutselhoekje te maken

 Bekijk ideeën om thuis een knutselhoekje te maken

Brandon Miller

  Hoeveel projecten ben je begonnen, maar vervolgens gestopt omdat je geen plek had om je materialen en creaties te bewaren?

  In een beperkte ruimte is het moeilijk om een station te creëren voor je naaimachine en andere benodigdheden. Draden, garens, stoffen, knopen en andere benodigdheden creëren uiteindelijk een behoorlijke puinhoop. Het is echter mogelijk om thuis een knutselomgeving te creëren, zelfs als deze klein is. Bekijk hieronder enkele ideeën en laat je creativiteit de vrije loop!

  Creëer een ruimte waarin je kunt gedijen

  Maak goed gebruik van plekken die onopgemerkt blijven - het einde van een gang, onder de trap of een hoek van de kamer zijn allemaal plekken die kunnen dienen als compacte werkruimte. Hier past een knutselplek perfect onder een schuine wand.

  Een muur versieren met behang, stofknipsels en -stalen zorgt voor een prachtige uitstraling en stimuleert de creativiteit. Je kunt je favoriete ontwerpen ook in stijlvolle lijsten op de muur prikken voor een inspirerende weergave.

  Zie ook: Wat! Kun je planten water geven met koffie?

  Maak optimaal gebruik van een klein hoekje

  Verander een onopvallend hoekje in een knutselkamer met slechts een paar stukken. Bladeren rommelmarkten, antiekbeurzen e vintage meubels Een tafel, comfortabele stoel en opbergruimte zijn genoeg.

  Neem stukken op die niet traditioneel worden gebruikt in een hobbykamer of thuiskantoor Hier fungeert een plantenhouder als een praktische eenheid om naaimaterialen georganiseerd te houden.

  Zie ook: Zes modellen ijzers 22 ideeën om de hoeken van de woonkamer te versieren
 • Omgeving 4 ideeën om de studiehoek op te ruimen
 • Omgevingen Leeshoek: 7 tips om de jouwe op te zetten
 • Gebruik en misbruik van opslagruimtes

  Voor een opgeruimde en ontspannen sfeer in je hobbykamer organiseer je de benodigdheden in boekenkasten, ladekasten en planken . a pegboard is een goede optie om de verticale ruimte optimaal te benutten!

  Deze ongecompliceerde aanpak houdt je materialen op orde en zorgt ervoor dat ze er goed uitzien, zelfs als je een overvloed aan gadgets en gereedschappen hebt.

  Houd het schoon en netjes

  Wees meedogenloos met rommel. Als je precies weet wat je wilt opbergen in je hobbykamer, of als je gewoon alles weggestopt en uit het zicht wilt hebben, overweeg dan om inbouwkasten te installeren.

  Om te voorkomen dat het kantoor er rommelig uitziet, kun je spullen in dozen of achter kastdeuren bewaren. Rommel is slecht voor het milieu. Feng Shui !

  Breng je hobbykamer naar buiten

  Als je meer ruimte nodig hebt en snel, dan kan een buitenkamer de oplossing zijn. Ze werken bijzonder goed als kantoren of studio's en zijn meestal goedkoper dan reizen en een ruimte huren. Zelfs de korte wandeling door de tuin kan voelen als 'naar het werk gaan', plus het kan worden afgesloten aan het einde van de dag.

  *Via Ideaal thuis

  Kleine badkamer: 10 ideeën voor renovatie zonder al te veel uit te geven
 • Privékamers: Stijlvol en ingetogen: 28 taupe woonkamers
 • Sfeermarkeringen Marmer 79m² woonkamer in neoklassieke stijl
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.