Creativiteit en gepland meubilair maken dit appartement van 35 m² ruim en functioneel

 Creativiteit en gepland meubilair maken dit appartement van 35 m² ruim en functioneel

Brandon Miller

  De kleine panden worden steeds vaker gebruikt in de civiele bouw, omdat ze een goedkopere en praktischere optie zijn, vooral voor mensen die in grote steden wonen. Door middel van architectuur en decoratie is het mogelijk om kleine appartementen om te toveren in comfortabele woningen met een ruimtelijk gevoel. In het geval van deze flat in 35 m² Naast de kleine omvang had het pand nog een andere moeilijkheid voor het project: twee slaapkamers en structurele gemetselde muren verhinderden de integratie van ruimtes.

  Architect Ana Johns, hoofd van het bureau Architectuur Ana Johns ging de uitdaging aan en slaagde erin om met gepland meubilair en een goed gestructureerd project aan alle behoeften van de klant te voldoen: een eettafel voor vier personen, een tv-ruimte en verschillende opbergoplossingen, naast veel functionaliteit en schoonheid.

  Aangezien het een structureel gemetselde woning is, was het niet mogelijk om wijzigingen aan te brengen aan de plattegrond, alleen enkele details van de keuken- en badkamerbekleding werden gewijzigd, dus het verschil zat hem echt in de op maat gemaakte meubels en verlichting. "In de woonkamer en keuken hebben we gips gebruikt om de omgevingen gezelliger en functioneler te maken," zegt de architect. Daarnaast, alle gebruikte kleuren zijn in lichte tinten en Ana gebruikte ook spiegels in het meubilair en de decoratie. Deze details geven het gevoel van een grotere en lichtere omgeving.

  Het sociale gedeelte van het huis is ideaal voor het ontvangen van vrienden en familie. "De klanten wilden graag een tafel voor minstens vier personen", zegt Ana, die ervoor koos om een Duitse hoek in te richten als manier om ruimte te besparen. De bank maakt ook de scheiding tussen de keuken en de woonkamer, maar houdt tegelijkertijd de omgeving geïntegreerd en open, zodat mensen bijvoorbeeld kunnen koken en met elkaar in contact kunnen komen.met de gasten in de woonkamer.

  Zie ook: Maak kennis met deze opblaasbare kampeerhut

  In eerste instantie wilden de bewoners de tweede slaapkamer gebruiken als kantoor, maar toen de ruimte kleiner werd, besloten ze om de kamer om te toveren in een tv-kamer. Met de komst van de pandemie moesten er nieuwe veranderingen worden doorgevoerd. Het echtpaar, dat in een kantoor aan huis werkt, merkte dat het nodig was om thuis een ruimte voor deze functie te creëren. "We moesten wat veranderingen aanbrengen in het project zodat zeZe konden comfortabel vanuit huis werken zonder elkaar te storen," zegt Ana.

  De architect nam een klein kantoor aan huis op in deze tweede slaapkamer en liet de kamer veelzijdig, met een comfortabele bank en tafel Een andere oplossing om aan deze behoefte te voldoen was gebruik het nachtkastje in de tweepersoonsslaapkamer ook als kantoor aan huis Zoals bij alle projecten zijn de oplossingen voor de omgeving direct gerelateerd aan de behoeften van de klant voor die ruimte", zegt de architect. Omdat de slaapkamer niet erg groot is, koos Ana ervoor om de kasten boven het bed te maken, zodat het groter en comfortabeler kon zijn.

  Ana benadrukt dat het met een goed doordacht project mogelijk is om de omgevingen op de beste manier te gebruiken en dat Je hoeft niet veel uit te geven om een comfortabel huis te hebben dat eruitziet alsof je Zelfs de beperkingen van de omgeving, zoals het structurele metselwerk, weerhielden ons er niet van om een gezellige omgeving te creëren op de manier die de klanten zich voorstelden. We hebben het huis echt aangepast aan de behoeften van het koppel, waarbij elke kamer zijn eigen bijzonderheid heeft", besluit Ana. Bekijk meer foto's in de galerij hieronder!

  Lees ook:

  Zie ook: Rubberen baksteen: ondernemers gebruiken EVA voor de bouw
  • Slaapkamer Decoratie 100 foto's en stijlen om je te inspireren!
  • Moderne keukens : 81 foto's en tips om inspiratie op te doen.
  • 60 foto's en Soorten bloemen om je tuin en huis te versieren.
  • Badkamerspiegels : 81 Foto's om inspiratie op te doen bij het inrichten.
  • Succulenten Belangrijkste soorten, verzorging en decoratietips.
  • Kleine geplande keuken 100 moderne keukens om inspiratie op te doen.
  Kleurrijk gepland schrijnwerk brengt vreugde in dit appartement van 100 m²
 • Huizen en flats Minimalistische inrichting kenmerkt deze delicate flat in Salvador
 • Huizen en flats 69 m² flat brengt neutrale en eigentijdse basis
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.