Energiesanering: hoe bereid je je huis voor op 2023?

 Energiesanering: hoe bereid je je huis voor op 2023?

Brandon Miller

  We zitten in de laatste maand van het jaar en dat is het moment om na te denken over de momenten van het jaar, maar ook om krachtig voorbereiden voor de nieuwe prestaties en uitdagingen die 2023 zal brengen.

  Hiervoor is het echter nodig om te begrijpen dat de trillingspatroon van een huis Alles wat we denken en doen, gedachten, houdingen, gevoelens, goed of slecht, weerspiegelt zich uiteindelijk in ons leven en in de energie van ons huis.

  Volgens de energieke architect en ruimtetherapeut, Kelly Curcialeiro voor de jaarwisseling is een goed moment om een upgrade in het huis, maak een nieuw schilderij , decoratieve voorwerpen, verlichting, meubels veranderen of uitvoeren dat reparatie die het hele jaar door nodig zijn.

  "Maak in de maand december een superreiniging We kunnen ook voorwerpen doneren die in goede staat zijn en die we niet meer gebruiken.

  Als je klaar bent met de fysieke schoonmaak, maak dan een energiereiniging om de herinneringen en miasma's van het huis te reinigen, dat zijn energieën en gedachten die gevormd worden wanneer we in het negatieve vibreren (verdriet, woede, depressie enz.), waardoor de energieën van de plek vernieuwd worden met indigo, grof zout en kamfer ", legt de expert uit.

  7 dingen die de energie van je kamer verpesten, volgens Reiki
 • My Home 10 eenvoudige manieren om negatieve energie uit je huis te verwijderen
 • Mijn slechte vibraties? Bekijk hoe je je huis kunt reinigen van negatieve energieën
 • Ritueel voor energieke schoonmaak van het huis

  Voor het reinigen met indigo is steenzout en kamfer nodig:

  • een emmer
  • twee liter water
  • Vloeibare indigo of een tablet
  • grof zout
  • 2 kamferstenen.

  Je kunt dit mengsel ook gebruiken op de deuren en ramen van je huis of werkplek.

  "Voer dit proces uit door alles wat je wilt leven, al je doelen, te mentaliseren en te verklaren. Na de energetische reiniging kun je een palo santo of een natuurlijke wierook Voordat je begint te reinigen met de producten is het belangrijk om in een klein hoekje van de vloer te testen of er geen vlekken ontstaan", legt Kelly uit.

  Zie ook: Uruguayaanse handwerkwinkel heeft traditionele stukken en levering in Brazilië

  Het is echter de moeite waard om op te merken dat alles wat er in de omgeving gebeurt, zoals ruzies, beledigende woorden, toegang van negatieve mensen, negatieve energieën van de omgeving en andere dingen die het welzijn van de bewoners beïnvloeden, worden geregistreerd in de trillingsmatrix van het huis en worden herinneringen aan het huis.

  "Met deze beweging van energieën is het van het grootste belang om de energiereiniging één keer per jaar uit te voeren of wanneer je het gevoel hebt dat de energie van de omgeving zwaar is. Als je deze echter rond de jaarwisseling uitvoert, helpt dit jou en je huis om het nieuwe jaar in te gaan met schone energieën, vernieuwd en vibrerend op hoge frequentie," verduidelijkt de architect en therapeut van de omgeving.

  Rituelen om negatieve energie uit het huis te verwijderen

  Naast de klassieke reiniging van de omgeving, wijst de specialist erop dat we een aantal andere rituelen kunnen uitvoeren die helpen bij de positieve vibraties van de kamers van het huis of de werkomgeving. Bekijk het:

  Muziek om de vitale energie van het huis te verhogen

  Bepaalde geluiden kunnen energetische en vibratiepatronen van omgevingen veranderen. Probeer instrumentale en klassieke muziek in je huis te zetten, zelfs als je niet op de mantraplaats bent.

  Een ander alternatief zijn frequenties met Solfegio's, 528Hz, 432Hz Dit type geluid heeft onder andere de neiging om het bewuste en onbewuste op een diepere manier te beïnvloeden, genezing te stimuleren en vitaliteit te bevorderen.

  Gebruik natuurlijke wierook

  Het natuurlijke aromatische object is een geweldig alternatief om de energieën van de omgeving te helpen reinigen. Je kunt ook kiezen voor Palo Santo, dat werkt als een krachtige balancer, de opgehoopte stagnerende ladingen verwijdert en goede energieën aantrekt.

  Zie ook: 24 tips om je hond, kat, vogel of reptiel te verwarmen in de winter

  Maak je eigen Jasmine Mango spray

  De Mango Jasmijn bloem helpt om de boel op te vrolijken, dus sprayen is een geweldige optie om goede energie in de omgeving te houden. Doe in een sprayflacon, graanalcohol en Mango Jasmijn bloemen. Wacht een paar uur en spray rond het huis.

  7 beschermstenen om negativiteit uit uw huis te verwijderen
 • Welzijn 10 welzijnstips om van je huis een anti-stresshoekje te maken
 • Welzijn Gele September: hoe omgevingen de geestelijke gezondheid beïnvloeden
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.