Als je bezems op deze manier gebruikt, STOP!

 Als je bezems op deze manier gebruikt, STOP!

Brandon Miller

  Een bezem, dat voorwerp dat iedereen heeft maar waar je waarschijnlijk nooit bij stil hebt gestaan. Maar wist je dat er een juiste manier is om een bezem te gebruiken en dat de modellen voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt? Bekijk enkele tips van Bettanine wat je niet moet doen met je bezem zodat hij langer meegaat!

  Zie ook: Aromatische kaarsen: voordelen, soorten en hoe ze te gebruiken

  1. gebruiken om de vloer te dweilen

  Zie ook: 18 manieren om je bureau stijlvol en georganiseerd te houden

  De gebruikelijke praktijk om een piassava-bezem te gebruiken om de vloer te schrobben met waspoeder is niet aan te raden, omdat op sommige vloeren de wrijving van de haren van de bezem risico's kan veroorzaken.

  2. laten liggen

  Als je de bezem in een hoek opbergt met de borstelharen naar beneden, kan het gewicht van de houten steel de borstelharen verbuigen en hun levensduur verkorten.

  Zie ook

  • Beoordeling: De robotstofzuiger van Samsung is als een huisdier dat helpt schoonmaken
  • Weet jij hoe je je theedoeken schoon houdt?

  3. gebruik dezelfde bezem voor binnen en buiten

  Veel huizen hebben een garage en een achtertuin, maar je moet niet dezelfde bezem voor beide omgevingen gebruiken. Het verschil in vloeren vereist verschillende modellen bezems: voor keramische vloeren zijn nylon bezems ideaal, voor antislipvloeren is de piassava bezem een goede keuze.

  4. te lang laten "weken

  Bezems moeten van tijd tot tijd worden schoongemaakt, maar het is niet aan te raden om bezems te lang in water te laten "weken", omdat dit de haren zacht kan maken en de levensduur van je bezem kan verkorten.

  Een optie is om ze droog te reinigen: gebruik gewoon een borstel met harde haren om de haren te "kammen" en vuil te verwijderen.

  Defecten doorspoelen: tips om je problemen door de gootsteen te spoelen
 • Organisatie Minimaliseer gezondheidsrisico's tijdens het schoonmaken met deze tips
 • Organisatie Hoe een georganiseerde voorraadkast direct invloed heeft op je portemonnee
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.