Glow-in-the-dark planten kunnen de nieuwe trend worden!

 Glow-in-the-dark planten kunnen de nieuwe trend worden!

Brandon Miller

  Als je een futuristisch tintje wilt geven aan je tuin Houd de markt in de gaten voor bioluminescente planten Een bedrijf genaamd Licht Bio ontwikkelt genetisch gemodificeerde planten die oplichten in het donker.

  Met behulp van de genetische samenstelling van bioluminescente schimmels konden de wetenschappers van het bedrijf DNA-sequenties overbrengen naar tabaksplanten, wat resulteerde in bladeren die een neongroene gloed uitstraalden die duurde van zaailing tot volwassenheid.

  Zie ook: Waarom worden mijn planten geel?

  Als het licht aan is, zien deze planten eruit als elk ander groen blad, maar 's nachts of in het donker geven tabaksplanten een gloed af die van binnen naar buiten straalt, waardoor de nerven en het bladpatroon beter zichtbaar zijn.

  12 creatief ontworpen vazen die je zullen verbazen!
 • Tuinen en groentetuinen Braziliaanse startup lanceert de eerste slimme moestuin van het land
 • Design Ballad eten: ontwerpers maken glow-in-the-dark sushi
 • Light Bio bioluminescente planten kunnen worden verzorgd als elke andere kamerplant, er is geen extra verzorging nodig.

  Het team bereidt zich momenteel voor op de lancering van de eerste commerciële plant - Firefly Petunia - en nodigt het publiek uit om op een wachtlijst te komen.

  Deze exemplaren zijn niet alleen mooi om naar te kijken, het team van Light Bio hoopt ook dat ze meer begrip en acceptatie zullen brengen in de wereld van de synthetische biologie. Het idee is dat planten, nadat ze de bioluminescentie onder de knie hebben, genetisch veranderd kunnen worden om van kleur en helderheid te veranderen, of om fysiek te reageren op hun omgeving.

  Zie ook: Kan ik laminaat in de keuken leggen?

  Je kunt op de wachtlijst komen om een glanzende Firefly Petunia te bemachtigen als de plant beschikbaar komt in 2023. Je kamerplantencollectie wordt een stuk interessanter.

  *Via Appartement Therapie

  Privé: Pioenrozen planten en verzorgen
 • Tuinen en tuinen 👑 De must-have planten in de tuinen van koningin Elizabeth 👑
 • Tuinen en groenten voor Valentijnsdag: 15 bloemen die staan voor liefde
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.