Kan ik voile gordijnrails installeren in een plafond van gipsplaat?

 Kan ik voile gordijnrails installeren in een plafond van gipsplaat?

Brandon Miller

  "Kan ik voal gordijnrails en oxford voering op het pleisterwerk installeren?", Raquel Moreira, via sociale netwerken, uit Itaúna (MG).

  Gips of gipsplaat alleen zal het niet houden, zeker niet als je rekening houdt met de grootte van het gordijn. Het ideale is om een interne houten uitsparing in de voering te maken en de rail vervolgens met schroeven aan het gips te bevestigen.

  Consultant: Giuliana Fenocchi, architect.

  Zie ook: Huis heeft oprit die hangende tuin vormt

  Contact: (11) 4025-0804

  Zie ook: Het beste huis ter wereld staat in een gemeenschap in Belo Horizonte

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.