Kleine, aangename en gezellige badkamers

 Kleine, aangename en gezellige badkamers

Brandon Miller

  Wie zei dat een kleine badkamer geen aangename en gezellige omgeving kan zijn? Deze 29 projecten tot 6 m² bewijzen dat grootte er niet toe doet. Hier vind je suggesties en tips om de ruimtes uit te breiden, gebruikmakend van lichte kleuren, rechte lijnen, spiegels en nissen. Er zijn badkamers, zelfs met badkuipen, dubbele douchecabines of zelfs aanrechten met twee wastafels.

  Producten om de badkamer te decoreren

  Planken organiseren

  Nu kopen: Amazon - R$ 190,05

  Vouw 3-delige badset

  Nu kopen: Amazon - R$ 69,00

  Badkamer kit met 5 onderdelen, volledig gemaakt van bamboe

  Nu kopen: Amazon - R$ 143,64

  Genova Wit Badkamermeubel

  Nu kopen: Amazon - R$ 119,90

  Kit 2 badkamerplanken

  Nu kopen: Amazon - R$ 143,99

  Ronde decoratieve badkamerspiegel

  Nu kopen: Amazon - R$ 138,90

  Luchtverfrisser Bom Ar Spray Automatisch

  Nu kopen: Amazon - R$ 50,29

  Cabilock Roestvrijstalen Handdoekhouder

  Nu kopen: Amazon - R$ 123,29

  Antislip badkamermat van vilt Set 06

  Nu kopen: Amazon - R$ 99,90
  ' '

  * De gegenereerde links kunnen een vorm van beloning opleveren voor Editora Abril. Prijzen en producten werden geraadpleegd in april 2023 en kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen en beschikbaarheid.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.