11 twijfels over banken

 11 twijfels over banken

Brandon Miller

  1. Welke afmetingen (hoogte en diepte) moet een bank hebben om comfortabel te zijn?

  Controleer de werkelijke diepte van de zitting (ruimte die wordt ingenomen om te zitten), die moet ten minste 58 cm zijn. De hoogte (die steun geeft aan de rug) moet ongeveer 45 cm zijn. De komst van geïmporteerde banken heeft banken gebracht met een diepte van 1 m, veel groter dan de modellen die in Brazilië worden geproduceerd.Dunne armen besparen ruimte - rollers kunnen worden gebruikt om het gebrek aan volume te verbergen.

  2) Welke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen bij het kiezen van een slaapbank?

  Neem de afmetingen op van de ruimte in de kamer waar de bank komt te staan en kijk voor de aankoop naar de diepte van de slaapbank in geopende toestand om te weten of hij in de kamer past. Beoordeel vervolgens de schuimvulling. "De aangegeven minimale dichtheid is 28", zegt ontwerper Fernando Jaeger. In sommige modellen worden in de structuur ook bandjes gebruikt (steviger dan veren), dat zijn brede elastische stroken,Voor een meer ergonomische basis is het echter ideaal om een stijve plaat te gebruiken om het schuim te ondersteunen", voegt Fernando toe. Wat betreft de metalen openingsmechanismen is het de moeite waard om op te letten of ze licht zijn en of de verbindingen goed zijn bevestigd. De meeste fabrieken gebruiken epoxyverf, die de oxidatie van de frames vertraagt. Zo kunnen stoffen die in contact komen metmet hardware niet vlekken.

  3. Hoe moet de structuur en het schuim eruitzien?

  De structuur moet gemaakt zijn van metaal of stevig hout, zoals dennenhout, cederhout of eucalyptushout. Stalen veren of riemen (elastische strips die de structuur buigzaam maken) moeten deel uitmaken van de samenstelling van de structuur. Het schuim van de zitting moet altijd harder zijn dan dat van de rugleuning: ga zitten en probeer het uit. Controleer ten slotte of de garantie alle onderdelen van de sofa dekt.

  4. Hoe leg je een deken op de bank?

  Een beige bank kan bijvoorbeeld worden gebruikt met dekens in donkere en warme tinten, zoals variaties van rood", aldus decorateur Luciana Penna.Het moet prettig aanvoelen en niet glad zijn", legt Luciana uit, die de voorkeur geeft aan natuurlijke vezels en een eenvoudige opstelling heeft: vouw de deken in een rechthoekige vorm en leg hem in een hoek of op de arm van de bank.

  Zie ook: Wat is het verschil tussen de soorten ontlading?

  5. Mag ik stoffen kussens over een witte kunstleren bank verspreiden?

  De architecte Regina Adorno ziet geen probleem in het gebruik van stoffen kussens bovenop de witte leren bank, of het nu synthetische of natuurlijke kussens zijn: "Als het de bedoeling is om het meubilair een neutralere uitstraling te geven, geef dan de voorkeur aan kussens van onbewerkt katoen", stelt ze voor. De decorateur Alberto Lahós schuift zeer gladde stoffen, die over het leer kunnen glijden, terzijde: "Ik raad fluweel, katoen en gekleurde chenille aan. Het resultaat zal zijnvet."

  6. als de woonkamer en eetkamer geïntegreerd zijn, moet de stof van de bank en eetkamerstoelen dan bij elkaar passen?

  Nee. "De mix geeft een interessanter resultaat", vindt de architecte Beatrice Goldfeld. Ze raadt alleen aan om voor de hand liggende combinaties te vermijden, zoals het gebruik van een tweekleurig motief in de ene kamer en het negatief ervan in de andere. De architecte Fernanda Casagrande leert een eenvoudige manier om de bekleding te combineren: "Kies een print voor de stoelen, kies een van de tinten van deze print en gebruik deze op een effen stof op de bank",Als je liever in beide kamers dezelfde bekleding hebt, varieer dan door kussens van een andere stof over de bank te gooien.

  7. Hoe maak je synthetisch leer schoon?

  De beste manier om synthetisch leer schoon te maken is om een vochtige doek met kokoszeepschuim te gebruiken. Verwijder het product met een andere vochtige doek en droog het vervolgens af. "Als je het materiaal nat laat, ontstaan er vlekken", legt Patrícia Braulio uit, verkoopassistente bij stoffenwinkel Bauhaus. Als het vuil nog steeds blijft aanzitten, raadt Cristina Melo, van Tecdec, aan om het oppervlak voorzichtig te schrobben met een kledingborstel enElk ander product kan het leer beschadigen", legt hij uit en voegt eraan toe: "Bepaalde vlekken, zoals penvlekken, gaan er helemaal niet uit".

  8. Is een leren bank geschikt voor zeer warme gebieden?

  Nee. In regio's waar de hitte intens is, gebruik dan natuurlijke stoffen, adviseert meubelontwerper Fernando Jaeger. "Tegen teflon beschermd katoen is een geweldige keuze. Het voelt zacht en koel aan en de behandeling voorkomt dat vuil binnendringt," zegt hij. "Leer en suède, zowel natuurlijk als kunstmatig, zijn altijd warmer," zegt hij. Maar als je een punt maakt van deze materialen, geef dan de voorkeur aan natuurlijk leer,Jaeger herinnert ons eraan dat er natuurlijke stoffen zijn, zoals fluweel en katoenen chenille, die een suède uitstraling combineren met een goede thermische sensatie. Bovendien hebben ze een prijsvoordeel.

  9)Wat zijn de meest geschikte stoffen voor banken die op een balkon of buiten staan?

  Het team van Regatta Tecidos raadt nautisch leer aan, een synthetisch materiaal dat waterdicht is, schimmelwerend en behandeld met sunblock. Een andere optie zijn waterdichte stoffen, zolang je maar een effen witte kiest. "Bedrukte en gekleurde stoffen hebben het meest te lijden van de zon", zegt architect Roberto Riscala. Gebruik geen synthetisch leer (corvim) omdat het materiaal, blootgesteld aan de zon, kan barsten. E,Volgens Riscala is een effectievere regel voor het behoud van buitenbekleding, ongeacht het materiaal: "Verwijder de kussens en berg ze binnen op als je ze niet gebruikt."

  10. Welke stoffen zijn het best bestand tegen huisdieren?

  Kies stoffen met gesloten inslag, die beter bestand zijn tegen nagels en alleen met een vochtige doek gereinigd hoeven te worden, zoals badstof, sergestof en synthetisch leer. Gladdere materialen zoals leer, plantaardig leer en waterdichte stoffen (zoals de Acquablock-lijn van Karsten) zijn ook goed omdat ze praktisch zijn en bestand tegen borstelen, wat gedaan wordt om haren te verwijderen. Zijde moet vermeden worden omdat hetAls het tijd is om te wassen en de stof geen afwerking heeft aan de uiteinden, geeft Marcelo Spina een hint: "Het is mogelijk om te voorkomen dat de stoffen rafelen of rafelen met vingernagels en veelvuldig wassen door de uiteinden vast te naaien in een overloque machine", zegt hij. Het is ook de moeite waard om te investeren in het aanbrengen van waterafstotende producten op de stoffen om de levensduur van de materialen te garanderen. Bekijk de lijst van wiebiedt deze service.

  Zie ook: Trendy afwerkingen op de Casa Mineira show

  Haar verwijderen van bekleding

  De Pet Rubber (foto hieronder) van Pet Society, gemaakt van natuurlijk rubber, maakt deze routine ongecompliceerd. Gebruikt in cirkelvormige bewegingen, verzamelt het haar, draden en zelfs stof dankzij de statische elektriciteit. Het kan gewassen worden met water en neutraal wasmiddel en meerdere keren hergebruikt worden. In maten S en M. Brentwood bank.

  11. Wat moet ik doen om te voorkomen dat mijn kat aan stof en meubels krabt?

  "Ze krabben om te spelen, hun klauwen te scherpen en te communiceren. In plaats van deze gewoonte uit te bannen, moet je plekken beschikbaar stellen, zoals krabpalen, waar hij zijn gedrag kan vertonen zonder schade aan te richten. Het is de moeite waard om de plek waar hij nagels zet onaangenaam te maken met dubbelzijdig plakband. Een andere truc is om water in zijn gezicht te spatten op het moment van de actie. Als dit allemaal niet werkt, plaats dan eenHij zal een beetje schrikken elke keer als hij het stuk aanvalt en zal het na verloop van tijd opgeven. Om de effectiviteit van het proces te garanderen, bied je een krabber aan en bedank je hem als hij het goed doet. Sommigen zeggen dat de eigenaar zelfs een beetje kan krabben zodat de kat leert door te observeren. Alexandre Rossi is dierentuindeskundige en etholoog (specialist in dierengedrag).

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.