Maak thuis een feestje

 Maak thuis een feestje

Brandon Miller

  Een van de lekkerste en langstverwachte tijden van het jaar komt eraan, en omdat we São João niet op de traditionele manier kunnen vieren, is de Camicado een winkelketen die gespecialiseerd is in woningdecoratie, heeft een aantal tips opgesteld over hoe je je huis volgens de traditie kunt versieren om de junifeesten veilig en comfortabel thuis te vieren:

  Zie ook: Hoe elastische lakens vouwen in minder dan 60 seconden

  Decoratie

  Om de thematische sfeer te bepalen, is de decoratie de eerste stap. Het is de moeite waard om in te zetten op de helderste en meest in het oog springende kleuren, zoals rood, blauw, oranje en roze. Zoek naast de traditionele gors en cheetahdoeken naar voorwerpen zoals serviezen, glazen en verschillende voorwerpen die de decoratie aanvullen. De vazen met bloemen zijn ook zeer welkom en geven een extra charme aan deomgeving.

  Traditioneel menu

  Na het versieren van de omgeving kun je beginnen met het plannen van het menu met typische gerechten van het seizoen. Iedereen wacht immers op de festiviteiten in juni om de typische lekkernijen te eten. En om het hartige, zoete en drankjes om Sint-Jansdag te vieren tot hun recht te laten komen, moet je natuurlijk investeren in producten om ze te koken en te serveren.

  Zie ook: Hoe kan worden voorkomen dat vocht het gebouw binnendringt?

  Zie ook

  • Festa Junina thuis: hoe je veilig kunt vieren
  • Vegan worteltaart

  Snoeptafel

  De zoetigheden van São João zijn zo traditioneel dat ze een speciale plek verdienen. Dit betekent dat je op de arraial thuis de beroemde zoete tafel niet mag missen, vol met maïscake, curau, pamonha, pé de moleque, canjica en nog veel meer. En, geserveerd in de juiste items, fleuren ze de arraial nog meer op.

  Spelletjes

  Een goed junifeest heeft altijd veel spelletjes! Vissen, ringspelletjes, square dancing, dit zijn allemaal opties die je gemakkelijk thuis met de kinderen kunt doen.

  Speciale accessoires

  En als je nog een stapje verder wilt gaan in dit klimaat, bekijk dan deze Camicado producten die je kermese zeker een speciaal tintje zullen geven.

   Privé: Zo maak je macramé hangvazen
  • DIY 8 manieren om je vazen en potten een nieuw gezicht te geven
  • DIY 10 eenvoudige decoratie-ideeën voor Valentijnsdag
  • Brandon Miller

   Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.