Only Murders in the Building: ontmoet waar de serie is opgenomen

 Only Murders in the Building: ontmoet waar de serie is opgenomen

Brandon Miller

  De set van Hulu's hitserie, Alleen moorden in het gebouw met Steve Martin, Selena Gomez en Martin Short als amateurspeurneuzen, is een Het elegante vooroorlogse gebouw in New York bekend als Arconia .

  Nieuwe afleveringen van de mysterieuze komedieshow zijn op 28 juni op de streamingdienst verschenen en zullen elke dinsdag blijven verschijnen, om de cliffhanger te ontrafelen die fans angstig achterliet toen het vorige seizoen eindigde.

  In het echt werden de buitenkanten van Arconia echter gefilmd in een historisch 20e-eeuws landgoed genaamd The Belnord, gelegen aan de Upper West Side en dat een heel blok van New York City beslaat.

  Het gebouw werd oorspronkelijk in 1908 gebouwd en is ontworpen in Italiaanse renaissancestijl door Hiss and Weekes, een gerenommeerd architectenbureau achter verschillende opmerkelijke gebouwen in Beaux Arts-stijl in de stad en eigendommen aan de Gold Coast van Long Island.

  Onlangs voltooide The Belnord een ingrijpende renovatie met nieuwe woningen en voorzieningen. Het 14 verdiepingen tellende gebouw heeft nu 211 appartementen, waarvan de helft nog steeds wordt verhuurd en de andere helft bestaat uit appartementen.

  Een sterrenteam van architecten en ontwerpers werkte mee aan het project: het bureau Robert A.M. A Stern Architects (RAMSA) zit achter het interieur en architect Rafael de Cárdenas was verantwoordelijk voor de openbare ruimtes.

  Tot slot is landschapsontwerper Edmund Hollander verantwoordelijk voor de binnenplaats, een ruimte van 2.043 m² vol groen en bloemen die bij de opening van het gebouw als de grootste ter wereld werd beschouwd.

  Zie ook: Gashaarden: installatiedetails 24 omgevingen die uit de omgekeerde wereld zouden kunnen komen
 • Decoratie 7 trends die we zullen stelen uit seizoen 2 van Bridgerton
 • Euphoria-decor: begrijp het decor van elk personage en leer hoe je het kunt reproduceren
 • Ondanks de updates (het interieur en de binnenplaats werden voltooid in 2020 en sommige voorzieningen werden in de jaren daarna gelanceerd) is het alsof je door de gewelfde ingang van The Belnord terug in de tijd stapt naar de Gouden Eeuw van New York.

  Bewoners worden verwelkomd door de binnenplaats en een dubbele ingang met Romeinse inspiraties in de beschilderde plafonds.

  "Het is een buitengewoon gebouw, niemand anders bouwt zoals dit, de schaal alleen al is ongelooflijk. Ons doel was om de fundamenten van het gebouw en zijn geschiedenis te respecteren, maar het naar voren te brengen met een frisse, moderne en klassieke uitstraling," zegt Sargent C. Gardiner, partner bij RAMSA, die de renovatie leidde.

  RAMSA heeft de indeling van de helft van de flats opnieuw ontworpen en Gardiner zegt dat het zijn bedoeling was om te profiteren van het vele natuurlijke licht en de 3 meter hoge plafonds.

  Het bedrijf heeft keukens met een strakke esthetiek en geometrische lijnen, kenmerken die de originele Belnord niet had, en voegde entreehallen ruim, toegangsdeuren met zwart geschilderde panelen en witte eiken vloeren met chevron details.

  De badkamers kreeg ook een moderne behandeling met wit marmeren muren en vloeren.

  Gardiner legt ook uit dat RAMSA de zes lifthallen van het gebouw heeft gerenoveerd met helderwitte muren en moderne verlichting, maar de originele tegelvloer intact heeft gelaten.

  Zie ook: Verras jezelf met de voor en na van 20 gevels

  Een hoogtepunt van het vernieuwde Belnord is ongetwijfeld de 2.787 m² aan nieuw onthulde voorzieningen, ontworpen door de Cardenas en gegroepeerd als The Belnord Club.

  Het programma omvat een bewonerskamer met eetkamer e keuken speelkamer, multi-sportveld met dubbele hoogte kinderspeelkamer; en een fitnesscentrum met aparte trainings- en yogastudio's.

  Moderne esthetische details zijn prominent aanwezig in deze ruimtes, waaronder essen gelakte muren, eiken vloeren, nikkelen details, marmer en geometrische lijnen.

  *Via Architectuur Digest

  7 voorbeelden van onderwaterarchitectuur
 • Architectuur Beleef de tijdelijke arena van ABBA's virtuele concerten!
 • Architectuur Drijvende ladders zorgen voor opschudding op Twitter
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.