Rust en kalmte: 75 woonkamers in neutrale tinten

 Rust en kalmte: 75 woonkamers in neutrale tinten

Brandon Miller

  De neutrale tinten zijn tijdloos: ze passen bij elke stijl en raken nooit uit de mode. Daarom is het ontwerpen van je huis in deze kleuren is een geweldig idee als je het niet steeds wilt vernieuwen.

  Deze kleuren kunnen worden gecombineerd met andere neutrale, donkere of lichte tinten, en op een heel eenvoudige manier - door gewoon de accessoires te veranderen krijg je een nieuwe look.

  Zie ook: 5 manieren om uilen te gebruiken in je interieur

  Als je van plan bent om je woonkamer in een neutraal kleurenpalet in te richten, zijn de populairste stijlen voor deze kleuren Scandinaviërs e minimalisten Hoewel je altijd andere stijlen kunt gebruiken, van romantisch chic tot eigentijds.

  Zie ook

  • De fout die je niet mag maken bij het inrichten van kleine kamers
  • 31 eetkamers die bij elke stijl in de smaak vallen
  • Zonne-energie: 20 gele kamers om je te inspireren

  Wat de kleuren zelf betreft, zijn neutrale kleuren in een enorm palet van natuurlijke tinten Zelfs als je dezelfde kleuren gebruikt, kun je altijd kiezen voor verschillende texturen, vormen en lijnen die de ruimte visueel interessanter maken.

  Kies meubels en decoratie in de stijl die je mooi vindt en maak de kamer aantrekkelijker met planten en vegetatie, houttoetsen of steen, accessoires, stoffen en veel texturen.

  Je kunt ook visuele interesse toevoegen met glanzende metalen accenten - Ze zijn geschikt voor bijna elke decoratiestijl. Bepaal met welke items en accessoires je de aandacht op je ruimte wilt vestigen, dus vermijd eenvoudige looks en breng ze in lagen aan.

  Gebruik ook transparante gordijnen om de ruimte te vullen met natuurlijk licht Ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan andere 75 woonkamer ontwerpen met neutrale tinten in de galerij hieronder:

  Zie ook: Leer hoe je de woonkamer bij de balkonomgeving kunt betrekken

  *Via DigsDigs

  Hoe bereid je de perfecte logeerkamer voor?
 • Omgeving 16 ideeën om het thuiskantoor mooier en comfortabeler te maken
 • Interieur Rustige omgevingen: 50 badkamers met neutraal en ontspannend decor
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.