Versierdersdag: hoe doe je het duurzaam?

 Versierdersdag: hoe doe je het duurzaam?

Brandon Miller

  In een huis is de duurzaamheid kan in verschillende aspecten aanwezig zijn, bijvoorbeeld door het gebruik van natuurlijke hulpbronnen te optimaliseren of met bouwsystemen die de impact op het milieu minimaliseren.

  Als het gaat om duurzame decoratie het eerste idee dat in je opkomt is de " DOE-HET-ZELF "en de meubels en voorwerpen die gemaakt zijn van herbruikbare materialen. Duurzaamheid gaat echter niet alleen over recyclaten Het gaat bijvoorbeeld om de herkomst van de producten, de samenstelling en de leveranciers. het milieu .

  Zie ook: Maak kennis met de duurzame ranch van Bruno Gagliasso en Giovanna Ewbank

  Vandaag de dag is het niet langer een keuze om bewust en duurzaam te zijn of niet. Het is een verplichting en zou deel moeten uitmaken van ieders werkterrein. We zien op tentoonstellingen en beurzen de massale aanwezigheid van ideeën milieuvriendelijk en decoratieve oplossingen, zodat de atmosfeer niet ' eco-feed '.

  Bovendien moet er niet alleen rekening worden gehouden met het esthetische aspect. Om de decoratie als duurzaam te kunnen beschouwen, moet deze de drie pijlers van sociale, ecologische en economische zorg volgen, naast het behoud van de gezondheid van de bewoners.

  Hiervoor moet de decorateur enkele onderwerpen in gedachten houden:

  1. verminderen

  2. hergebruik

  3. duurzame materialen en meubels kiezen

  4. de voorkeur geven aan de regionale industrie

  5. besteed altijd aandacht aan toegankelijkheid en ergonomie

  Misbruik en gebruik natuurlijke ventilatie en verlichting

  7. Investeer in energiezuinige verlichting en apparaten

  8. Ga voor groen en haal de natuur in huis

  Hoewel duurzame decoratie "hands on" is, is het altijd belangrijk om te rekenen op professionele ondersteuning Ze hebben er tenslotte voor gestudeerd, dus treuzel niet feliciteer de decorateurs die niet alleen geweldige ideeën hebben over hoe je een kamer inricht die op jou lijkt, maar ook weten welke materialen geschikter zijn, rekening houdend met het productie- en ontbindingsproces en alles wat te maken heeft met bewust consumeren.

  //br.pinterest.com/pin/140385713371512150/?nic_v1=1a7vc1pf60m5M8BqTlghYZYyvPnf6MZJCYsLpUMySDMR0LfPrxjo%2Fu%2BXUp4Xez6AaC

  Vandaag is het versierdag en we willen op een leuke manier hulde brengen!
 • Welzijn De zoektocht naar een duurzamere levensstijl neemt toe
 • Decoratie 5 ideeën voor duurzame decoratie
 • Ontdek 's ochtends vroeg het belangrijkste nieuws over de coronavirus pandemie en de ontwikkelingen. Meld je hier aan om onze nieuwsbrief te ontvangen

  Inschrijving geslaagd!

  Je ontvangt onze nieuwsbrieven 's ochtends van maandag tot vrijdag.

  Zie ook: Bekijk 12 oplossingen om keuken en wasruimte te scheiden

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.