Dit schild kan je onzichtbaar maken!

 Dit schild kan je onzichtbaar maken!

Brandon Miller

  Ze hebben eindelijk waargemaakt waar al die fantasie- en sciencefictionfilms ons van lieten dromen! We hebben nu "een echt, werkend onzichtbaarheidschild".

  Ontwerpers van Onzichtbaarheidsschild Co . leggen uit hoe het gebruik van optica de magie tot stand brengt: "Elk schild maakt gebruik van een set precisie ontworpen lenzen om veel van het licht dat door de versteker wordt gereflecteerd weg te leiden van de waarnemer en het lateraal langs de voorkant van het schild te sturen, links en rechts.

  Omdat de lenzen in deze reeks verticaal georiënteerd zijn, wordt de verticaal georiënteerde band van licht dat gereflecteerd wordt door het staande of hurkende onderwerp zeer diffuus wanneer het horizontaal verstrooid wordt wanneer het door de achterkant van het scherm gaat.

  Het licht dat weerkaatst wordt door de achtergrond is daarentegen veel helderder en breder, dus wanneer het door de achterkant van het schild gaat, wordt het veel meer gebroken, zowel door het schild als naar de waarnemer toe.

  Zie ook: De complete gids voor het kweken van ficus-lira

  "Vanuit het perspectief van de kijker wordt dit tegenlicht effectief horizontaal verspreid over de voorkant van het schild, in het gebied waar het onderwerp normaal gezien zou worden", leggen de ontwerpers uit.

  Een anti-protest schild?

  Vergis je niet, dit onzichtbaarheidschild is niet ontworpen om iemand te beschermen tegen een aanval. Het is gemaakt voor camouflage en is gemaakt van flexibel materiaal in plaats van stijf materiaal. Het team van Invisibility Shield Co. herhaalt dat hun schilden niet zijn ontworpen om de gebruiker te beschermen tegen enige vorm van agressie en niet nuttig zouden zijn in dergelijke situaties.

  Deze hologramdoos is een portaal naar het metaversum
 • Technologie Deze robot kan alles zijn, van dokter tot astronaut
 • Technologie Dit is een vliegende microchip die vervuiling en ziekten opspoort
 • Wat het ontwerp betreft, is het schild duurzaam, UV- en temperatuurbestendig omdat het gemaakt is van hetzelfde materiaal dat gebruikt wordt voor bewegwijzering buitenshuis en marinetoepassingen. De belofte van het recyclingbedrijf draait om zijn verzend- en productiemethoden.

  "De CNC-bewerking wordt uitgevoerd in een faciliteit waar 98% van het afval en de restanten ter plaatse kunnen worden gerecycled. De schilden zijn 100% recyclebaar en worden verzonden in kartonnen dozen die ook 100% recyclebaar zijn.

  Elke zending bevat recyclinginstructies en er worden 'recycle me'-stickers op de schilden geplakt om ervoor te zorgen dat alle supporters weten dat ze kunnen en moeten worden gerecycled als ze niet meer bruikbaar zijn," verduidelijkt het bedrijf.

  Successen en mislukkingen

  De ontwerpers vermelden dat het internet een paar jaar geleden broeide van het gepraat over onafhankelijke makers die sciencefiction in werkelijkheid wilden omzetten en volledig functionele onzichtbaarheidschilden wilden maken.

  "Mensen wisselden ontwerpen uit, deelden ideeën en sommigen van ons sleutelden zelfs aan prototypes in werkplaatsen en garages. Ook al werkten deze vroege creaties niet zo goed en moesten er nog veel hindernissen overwonnen worden, toch leek het erop dat werken met onzichtbaarheidschilden op een dag echt mogelijk zou zijn.

  Maar tegen het einde van 2020 was de vooruitgang zo goed als tot stilstand gekomen. Er lagen veel obstakels in het verschiet, bijna niemand leek nieuwe prototypes uit te brengen en de meeste mensen leken hun interesse in het idee volledig te hebben verloren. Teleurgesteld over het gebrek aan vooruitgang besloten we de zaken op te schroeven en ons project volledig op te pakken."

  Na ontelbare iteraties, het testen van veel materialen en veel mislukkingen is Invisibility Shield Co. erin geslaagd om een schaalbaar en efficiënt productieproces te ontwikkelen en hebben ze volgens hen de beste onzichtbaarheidschilden ooit gemaakt.

  *Via Ontwerpboom

  Zie ook: 44 inspiratie voor keukenkastjes Recensie: Samsung monitor brengt je van Netflix naar Word zonder je computer aan te zetten
 • Technologie Deze boomklimmende "fiets" helpt ontbossing tegen te gaan
 • Freestyle technologie: de slimme projector van Samsung is de droom van liefhebbers van series en films
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.