10 redenen om thuis planten te hebben

 10 redenen om thuis planten te hebben

Brandon Miller

  Wist je dat het hebben van planten in huis van invloed kan zijn op de verhoging van de productiviteit en de creativiteit kan stimuleren? Dit zijn slechts enkele redenen om meer groen in huis te halen en de natuurlijke elementen naar de kamers te brengen. Per slot van rekening helpen planten de lucht te vernieuwen en vervuiling tegen te gaan, vooral in grote steden.

  Stedelijke bossen komen steeds vaker voor, zowel in gebouwen als in huizen. Een van de mensen die gepassioneerd is over dit concept is tuinier Marina Reis, van Atelier Colorato. Ze heeft al geleerd hoe je modieuze planten moet verzorgen, zoals de Adam's rib, en verzamelt nu hieronder 10 redenen om thuis planten te hebben:

  1- Contact met de natuur doet onze bloeddruk dalen, waardoor het gevoel van vrede en rust.

  2- De planten de lucht filteren die we inademen en het milieu vrij te maken van verontreinigende stoffen zoals monoxiden en benzenen.

  3- Neurowetenschappers zeggen dat contact met planten een "ladingsinjectie" kan geven aan neuronen, waardoor verbeterde werking van het hele systeem dat wordt geleid door de hersenen.

  4- Het proces van decoreren met bloemen is altijd lonend omdat het creativiteit stimuleert door de keuze van soorten en vazen die bij jou en je huis passen.

  5- Planten hebben leven De groei van elke stengel en elk blad zal je dag zeker vullen met vreugde !

  6- Geneeskrachtige planten vormen een echte apotheek in huis, omdat ze als wild cards kunnen dienen voor het maken van theeën en huismiddeltjes.

  7- A grote plant kan schoonheid brengen en kleine defecten en ongewenste hoeken verbergen.

  Zie ook: Alleenstaand leven: 19 woningen voor alleenstaanden

  8- Bloemen en aromatische planten hebben een positieve invloed op onze zintuigen en dragen bij aan een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid.

  Zie ook: 9 ideeën voor het inrichten van appartementen onder 75 m²

  9- Planten helpen lawaai en buitengeluiden te verminderen omdat ze de geluiden dempen.

  10- Huistuinen en zelfgemaakte kruiden kunnen deel uitmaken van gezonder en biologisch voedsel, en zelfs kinderen die niet van groenten houden, opwinden.

  Producten om je tuin mee te beginnen!

  Mini tuingereedschapskist met 16 stuks

  Nu kopen: Amazon - R$ 85,99

  Biologisch afbreekbare zaadpotjes

  Nu kopen: Amazon - € 175,98

  USB-plant groeilamp

  Nu kopen: Amazon - R$ 100,21

  Set 2 potten met ophangbeugels

  Nu kopen: Amazon - R$ 149,90

  Terral Plantaardig Bemest Grondpakket met 2kg

  Nu kopen: Amazon - R$ 12,79

  Basistuinieren voor leken

  Nu kopen: Amazon - R$

  Set 3 Driepoot Vaassteun

  Nu kopen: Amazon - R$ 169,99

  Tramontina Metallic Tuinset

  Nu kopen: Amazon - R$ 24,90

  Kunststof gieter 2 liter

  Nu kopen: Amazon - R$ 25,95
  ' Trendy planten: hoe te zorgen voor Adam's rib, ficussen en andere soorten
 • Tuinen en groentetuinen Natuurlijke apotheek: leer hoe je je eigen groenten kweekt
 • Tuinen en groenten Hoe je thuis kruiden kunt kweken: expert beantwoordt veelgestelde vragen
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.