Blokken: de structuur is zichtbaar

 Blokken: de structuur is zichtbaar

Brandon Miller

  Het smalle perceel (6,20 x 46,60 m) leek geen goede koop. "Maar het was goed gelegen en er was ruimte om een tuin aan te leggen", zegt bewoner Cesar Mello, die zijn ervaring in de vastgoedmarkt gebruikte om in te zetten op het perceel. In het project gaven de architecten Antonio Ferreira Jr. en Mario Celso Bernardes prioriteit aan een eigentijds ontwerp en de mogelijkheid om nieuwe kamers te bouwen. Zo werd het metselwerkZelfdragend, zonder balken en pilaren, was de gekozen bouwtechniek - de structuur is immers al voorbereid, zelfs met elektrische en hydraulische aansluitingen, voor mogelijke uitbreidingen.

  Zie ook: Tapijtreiniging: controleer welke producten kunnen worden gebruikt

  Alleen uitgeven wat was voorzien in de begroting was ook een van Cesar's doelen. Als lezer van ARCHITECTURE & CONSTRUCTION volgde hij de Índice A&C, die in augustus 2005, toen het werk begon, R$ 969,23 per vierkante meter bedroeg voor de gemiddelde standaard (zie hoeveel elke fase kost op de volgende pagina). Hier was het structurele metselwerk ook cruciaal, omdat de uitvoering alleen begint met een goed berekend project, dat voorziet inHet is niet irrationeel om muren te beklimmen en te breken om de leidingen door te voeren", zegt ingenieur Newton Montini Jr. die de leiding had over het project, "Het huis is sneller klaar in vergelijking met een gewoon metselwerksysteem, waarvoor betonnen bekistingen, balken en pilaren nodig zijn", voegt hij eraan toe.

  Zie ook: Kleine lampjes: 53 decoratie-ideeën voor de slaapkamer

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.