Rust: 10 droombadkamers

 Rust: 10 droombadkamers

Brandon Miller

  Zie ook: Ontmoet 8 vrouwelijke architecten die geschiedenis hebben geschreven!

  A natte ruimte (natte ruimte) is een badkamer Omdat ze volledig waterdicht zijn, zijn er geen douchebakken en zelfs geen schermen of gordijnen nodig, omdat het water rechtstreeks op de vloer kan weglopen.

  Zie ook: 9 vragen over keukens Privé: 51 minimalistische badkamers ter inspiratie
 • Interieur Rustige omgevingen: 50 badkamers met neutraal en ontspannend decor
 • Privékamers: 10 ideeën voor badkamerachterwanden
 • Ze kunnen het vloeroppervlak in kleinere badkamers maximaliseren door een open indeling te bieden. Deze badkamerstijl kan ook gebruiksgemak bieden voor mensen met mobiliteitsproblemen, omdat alle voorzieningen meestal op hetzelfde niveau zijn gerangschikt.

  Bekijk deze prachtige voorbeelden!

  *Via Dezeen

  45 thuiskantoren in onverwachte hoeken
 • Ontspan en bekijk deze 112 kamers voor alle stijlen en smaken
 • Environments 10 tips voor het schikken van meubels in een kleine kamer
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.