12 ideeën om vazen te maken met wat je al in huis hebt

 12 ideeën om vazen te maken met wat je al in huis hebt

Brandon Miller

  Wil je groen kweken maar heb je geen pot om je verzameling te beginnen? Wij hebben geselecteerd 12 ongewone verpakkingen Veel van deze voorwerpen heb je al in huis. Wat zou je ervan vinden om hetzelfde te doen?

  Zie ook: Nieuw: Bekijk een eenvoudigere manier om elektrische draden te isoleren

  1. eierschaal. Een zeer delicate vaas die gebruikmaakt van de schaal van een leeg ei. Je moet gewoon voorzichtig zijn bij het hanteren, want deze structuur is dun en kan breken.

  2. vruchten. Heb je je ooit voorgesteld om, net als bij eierschalen, een kleine zaailing te planten in een vrucht zoals een passievrucht? Natuurlijk kun je een soort niet lang laten groeien, maar waarom zou je niet zo'n potje maken als je een tafel plant om gasten te ontvangen?

  3. ijshoorntje. Dit is voor fans van een prachtige gelato Een heel leuk idee om groen toe te voegen aan de aankleding van een kinderfeestje.

  Zie ook: Gevellamellen creëren een schaduwspel in dit huis van 690 m²

  4. eierdoos. Deze oplossing kan interessant zijn voor wie zaailingen wil kweken. Het is nauwelijks mogelijk om een grote plant te kweken, maar waarom geen jonge?

  5. fles voor huisdieren. Nog een goedkoop en waardevol alternatief voor wie planten wil kweken zonder al te veel uit te geven. Dit is heel gewoon omdat velen PET-flessen doorsnijden en erin planten. Merk op dat de bewoner het ene doorgesneden deel in het andere plaatste, waardoor een basis ontstond om de pot overeind te houden.

  6. glazen fles. Dit idee is niet voor beginners, maar voor mensen met enige ervaring in handwerk en vooral met een goede beheersing van glas. De vaas is gemaakt in een liggende glazen fles. Merk op dat, om hem op tafel te houden, een basis is gemaakt met kurken.

  7. Speelgoed voor kinderen. Als je een klein kind in huis hebt, heb je vast een heleboel verschillende auto's, poppen en dieren. Wil je groen planten en de kinderen bij het spel betrekken? Maak wat sneden en laat er een plantje in groeien. Je moet alleen oppassen dat je geen speelgoed kiest dat niet hol is.

  8. boomstam. Er zijn veel mogelijkheden om iets met de stam van een dode boom te doen. Sommige mensen kiezen ervoor om er een bankje van te maken, maar het is ook mogelijk om het hout van binnenuit te verwijderen, zodat het hol blijft en er planten in kunnen groeien.

  9. tennisracket. Een geweldig idee voor sportfans: waarom niet investeren in een verticale tuin op het racket zelf? Bevestig het gewoon aan de muur, maak een basis om de soorten te planten en wacht tot ze groeien.

  Badkuip. Wie thuis een vaste kuip heeft, kan er zijn voordeel mee doen en een grotere, meer glamoureuze tuin creëren. Water geven zou zeker geen probleem zijn.

  11. schoenenrek. Heb je thuis een plastic schoenenrek waar je niets meer mee kunt? Gebruik de compartimenten ervan om plantensoorten in te kweken. Het leuke is dat je er je eigen potten in kunt zetten of zelfs de aarde rechtstreeks in de compartimenten kunt doen.

  12. schalen. Er zijn veel mogelijkheden om een terrarium te maken. Hier is het gemaakt in een wijnglas. Het resultaat is delicaat en chique.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.