Slaapkamer krijgt een Deco uitstraling met een schrijnwerk portiek en EVA panelen

 Slaapkamer krijgt een Deco uitstraling met een schrijnwerk portiek en EVA panelen

Brandon Miller

  Deze kamer van 22 m² Het idee was om het bestaande meubilair te gebruiken en alleen veranderingen aan te brengen, behalve schilderen," zegt architect Gabriela de Azevedo van het kantoor Uneek-architectuur, verantwoordelijk voor het project.

  Hoe de klant de stijl vindt art deco De belangrijkste verandering was de zuilengalerij die ontstond door de wijziging van het gebouw. timmerwerk rond het bed, met kleuren en boiserie die de door de klant gewenste klassieke look bracht, waardoor een tijdloos project ontstond.

  Om onkosten te vermijden, zijn de boiseries van EVA en de decoratie werd gemaakt met spullen die de klant al had en andere die via internet waren gekocht.

  Feng Shui van de liefde: creëer romantischere slaapkamers
 • Omgevingen 5 eenvoudige en stijlvolle manieren om de slaapkamer in te richten
 • Omgevingen De 8 belangrijkste fouten bij het samenstellen van de decoratie van slaapkamers
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.