23 badkamerplanken voor perfecte organisatie

 23 badkamerplanken voor perfecte organisatie

Brandon Miller

  Deze badkamers zijn prachtig - en vol creativiteit in de keuze van planken. Van kleine planken tot trappen en nissen aan de muur, er zijn veel manieren waarop je badproducten kunt rangschikken en organiseren. Bekijk onze lijst om een voorsprong te krijgen bij het ontwerpen van de jouwe, met selecties van Elle Decor en onze website:

  1. praktische ladder

  Dit werk van Ascher Davis Architects zit vol rekken: van het werkblad en de spiegel tot het creatieve gebruik van een ladder met verlengde treden om bad- en theedoeken op een praktische en decoratieve manier op te bergen.

  2. naast de badkuip

  De kleine trap naast het bad is zowel charmant als functioneel. De gezelligheid van het hout vult de zachte witte omgeving aan. Door architect Dado Castello Branco voor zijn omgeving op de CASA COR 2015 show in São Paulo.

  3. Franse charme

  Zie ook: Roze huis van 225 m² met speelgoedgezicht gemaakt voor 64-jarige bewoner

  De flat van de Franse architect Jacques Grange is vol Parijse elegantie, met een etagère naast de deur voor handdoeken en badartikelen.

  4. met wielen

  De planken in de glazen trolley bieden plaats aan tijdschriften om te lezen. De transparantie maakt het meubel discreet en dankzij de wielen kan het in elke hoek van de badkamer worden geplaatst. Project van Antonio Ferreira Júnior.

  5. in brons

  De metaaltrend ligt op de planken in deze badkamer in Los Angeles, gecombineerd met marmer: het ideale vleugje glamour voor de badkamer.

  6. ongelijk

  De gekleurde manden werden van tevoren gekocht en op basis van hun afmetingen werden de nissen in het werkblad gemaakt. Project van Décio Navarro.

  7. witte bakstenen

  De Amerikaanse actrice Meg Ryan heeft ook veel planken nodig in haar huis in Massachusetts. In de master suite heeft de badkamer kleine marmeren nissen en witgeverfde steunen. Ze sluiten aan op het aanrechtblad van de wastafel, ideaal om praktisch te zijn en ruimte te besparen.

  8. vol kleur

  De planken volgen de kleur van het aanrecht, bedekt met een levendig geel, zodat de parfums, crèmes en andere producten die er op staan opvallen.

  9. natuurlijk en ontspannend

  De badkamer bij de logeerkamer is netjes: helemaal wit, met een dakraam en grote ramen. Hoewel eenvoudig, is de houten plank in het bad een natuurlijke charme die een verbinding maakt met buiten, vol bomen.

  10. naast de badkamerspiegels

  Vlak naast de spiegel hebben de glazen planken een achtergrond van behangpapier met rode opdruk. Handig voor wie bijvoorbeeld 's ochtends vergeet de zonnebrandcrème door te geven - wie wast er in deze badkamer zijn handen zonder in de richting van de opdruk te kijken?

  11. grote boekenkast

  Verschillende meubels kunnen een nieuwe betekenis krijgen. In dit geval is een grote boekenkast geïnstalleerd in de badkamer waarin alle badkamerbenodigdheden zijn uitgestald en goed georganiseerd. Het project is van architect Nate Berkus.

  12. gespiegeld

  Een spiegelende nis kan de perfecte plank worden om belangrijke producten op een elegante manier uit te stallen - zoals bij de parfums op de foto.

  Blootgelegd en in dozen

  Ontwerper Martyn Lawrence Bullard heeft de badkamer van actrice Ellen Pompeo uitgerust met een étagère Het zilveren bijzettafeltje kan worden gebruikt om cosmetica op te bergen die tijdens het baden wordt gebruikt, maar ook aromatische kaarsen voor een ontspannen spa-avond.

  14. gespiegeld

  Symmetrie is het sleutelelement van deze badkamer. Zelfs de planken zijn gespiegeld, met planken die de volledige plafondhoogte van de kamer in beslag nemen.

  15. eigentijdse accenten

  Het huis staat op een boerderij die al sinds 1870 bestaat, maar het interieur is heel modern, te beginnen met de turquoise plank onder de badkamerspiegel.

  16. houtachtig

  De houten details maken van deze badkamer een gezellige omgeving - een kenmerk dat nog wordt versterkt door de kleine planken naast de spiegel, vergezeld van kleine planten en parfums die essentieel zijn voor de bewoner.

  17. vintage

  De badkamer van Katie Ridder heeft geen aanrecht of kastruimte, dus een mooie vintage boekenkast was precies wat nodig was om de kamer charmanter te maken en ruimte te bieden om badspullen op te bergen.

  18. zeebries

  Sarah Jessica Parker en echtgenoot Matthew Broderick mogen niet klagen: behalve dat ze een vakantiehuis in de Hamptons bezitten, heeft de masterbadkamer een hele strandvibe. De glazen planken weerspiegelen de lichtheid en het briesje dat met de regio te maken heeft.

  19. wit op wit

  De planken zijn subtiel en camoufleren zichzelf tegen de witte muren van de gastenbadkamer. Ze horen bij het strandhuis van de Franse ontwerper Christian Liaigre en zijn op maat gemaakt door lokale ambachtslieden om het decor en de badbenodigdheden te completeren.

  20. gepersonaliseerd

  De toepassing van behang aan de binnenkant van de kast, met glazen deuren, geeft een ander gezicht aan zowel het meubel als de badkamer. Het coolste is dat het meubel uniek wordt, net zo belangrijk voor het decor als de decoraties eromheen.

  21. alleen marmer

  De muren zijn bekleed met marmer van Crèche de Médicis en geven continuïteit aan de planken van hetzelfde materiaal. De elegante esthetiek die wordt gecreëerd door de kleuren en patronen is onmiskenbaar.

  22. artistiek

  De smalle planken die de hele badkamer van vloer tot plafond omspannen, zijn ideaal voor het opbergen van decorstukken. Zeesterren onder de blauwe achtergrond zorgen voor de perfecte artistieke toets voor kunst- en antiekhandelaar Pierre Passebon en zijn landhuis.

  23. Mondriaan inspiratie

  Zie ook: Kerstballondecoraties: maak een zuurstok in 3 snelle stappen

  Vierkante, kleurrijke planken zien er Mondriaan-geïnspireerd uit, waardoor deze tienerbadkamer een leuke, artistieke uitstraling krijgt.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.