6 kleine badkamers met witte tegels

 6 kleine badkamers met witte tegels

Brandon Miller

  O wit is een uitstekende kleur voor mensen met kleine ruimtes. Volgens de architecten Eduarda Negretti en Nathalia Lena, die het bureau leiden Lene Architecten In deze context kan de evenwichtige studie van binnenhuisarchitectuur veel geschiktere ruimtes opleveren.

  Zie ook: Eros brengt meer plezier in je leven

  Kies een neutraal en licht palet die overheerst in kleine omgevingen bevordert een gevoel van ruimtelijkheid. En dat betekent niet dat het decor saai zal zijn!

  "Integendeel, met verbeeldingskracht en een paar referenties kunnen we coole elementen op de muur creëren met alleen gekleurde verf", stelt Eduarda voor.

  Zie ook: Gevellamellen creëren een schaduwspel in dit huis van 690 m²

  Bekijk hieronder 6 badkamers met witte tegels!

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.