16 manieren om de naaimachine te gebruiken voor woondecoratie

 16 manieren om de naaimachine te gebruiken voor woondecoratie

Brandon Miller

  De naaimachine met kast is in deze moderne tijden een Grieks cadeau geworden, maar wie denkt dat ze alleen goed zijn om te naaien of om ruimte in huis in te nemen, heeft het mis! We hebben 16 inspirerende projecten geselecteerd om te laten zien dat het spel lijkt te zijn omgedraaid, nietwaar?

  1. kookeiland

  De metalen structuur van de oude naaimachine werd geverfd, kreeg een houten blad en een nieuwe functie: als geïmproviseerd kookeiland! Een compacte plek om het eten klaar te maken zonder de decoupeerzaag van de hervorming.

  2. souvenirtafel op feestjes

  In deze bruiloft bracht de antieke naaimachinekast de souvenirs op een romantische manier samen met de foto's van het bruidspaar en het shabby chic buitendecor.

  3. nieuw meubilair

  Van de lades van een oude naaimachine is een heel ander meubel gemaakt. De poten en het blad van donker hout vullen het retro-thema aan.

  4. kaptafel

  Voor wie droomt van een kaptafel, wat dacht je van deze gemaakt met de kast van een oude Singer naaimachine? De naaimachine werd verwijderd en in plaats daarvan werden beklede schotten geplaatst, naast een spiegel op het deksel. Meer liefde dan dat is onmogelijk!

  5. werktafel

  De ijzeren structuur werd volledig gerenoveerd met een gele verflaag en samen met het glazen blad ontstond er een supermodern tafeltje voor thuis.

  Wastafelkast

  Installeer de wastafel in het naaimachinekastje en je hebt een unieke badkamer vol persoonlijkheid!

  7. tuintrimmer

  Een smal houten blad en een paar antieke 'poten' van een naaimachine vormen samen dit rustieke - en prachtige - tuinsideboard.

  8. badkamer organizer

  Shampoo, conditioner, zeepjes, parfums... Alles op orde en verwerkt in de vintage sfeer van deze oude naaimachine lades.

  9. organisator

  De zijkant van het naaimachine-/ladegedeelte werd helemaal verwijderd, geverfd en werd een charmante organizer.

  10. koeler

  En een drankencentrum, compleet met koeler en limonadestandaard? In plaats van de oude machine, een container met ijs voor de flessen, op de kastklep de suqueiras met limonade en thee; daarnaast organiseert een schoenenrek de openers, rietjes en roerstaafjes (je kunt er zelfs bestek neerleggen als de tafel met het eten dichtbij is).

  11. tuinbroek

  De metalen poten van de oude machine dienen nu als steun voor een krat waar bloempotten in passen.

  12. middelpunt

  Zie ook: Wand- en vloerbekleding: tips om vloeren en muren op elkaar af te stemmen

  De kleine lade van de kast werd een rustiek en chic middelpunt!

  Dienblad met saus

  Nog steeds op het voorstel om alleen de lade van de kast te gebruiken, is dit een leuke truc om alle potjes saus (of gelei) bij elkaar te laten staan tijdens het serveren.

  Zie ook: Doe het zelf: houten wasbord

  14. wijnglas

  Twee relikwieën mixen en transformeren tot een modern stuk, kan JA! De naaimachine kast ontmoette de platenspeler en luidsprekers om een hipster platenspeler te worden!

  15. fournituren

  Verschillende lades, van de oudste naaimachines, werden georganiseerd op de planken en vormden een super speelse kast, die eruitziet als iets uit de wereld van Harry Potter.

  16. vogelhuisje

  Het naaimachinekastje ging zonder dat het geschilderd hoefde te worden naar de buitenruimte om de vogeltjes op te vrolijken. Plaats een voederbak en drinkbak om een rustplaats in te richten voor de luchtreizigers.

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.