Doe het zelf: houten wasbord

 Doe het zelf: houten wasbord

Brandon Miller

  Deze geperforeerde panelen zijn praktisch, helpen enorm bij het organiseren in huis en kunnen in elke kamer worden gebruikt, dus waarom zou je er geen hebben?

  Vintage Revivals heeft deze tutorial samengesteld over hoe je zelf een houten pegboard kunt maken om je inrichting een 'make-over' te geven. Kijk maar eens!

  Je hebt nodig:

  • Een vel multiplex of MDF
  • Sommige pennen houten
  • Planken houten

  Hoe doe je dat?

  1. Controleer op het multiplex of MDF waar de gaatjes van het pegboard moeten komen. Het is belangrijk dat ze symmetrisch zijn en gecentreerd op het bord.

  Zie ook: Maak je eigen haarproducten met dingen die je in de keuken hebt liggen

  2. Met een boormachine, Maak de gemarkeerde gaten.

  3. Hang de al geperforeerde plank aan de muur. Je kunt schroeven gebruiken of houten balken om een steun te maken.

  Zie ook: De 21 schattigste koekjeshuizen ter inspiratie

  4. Plaats de pinnen om de planken te ondersteunen.

  Het leuke is dat je de plek waar je de knijpers neerzet kunt veranderen en van het knijperbord iets dynamisch kunt maken. Bovendien kun je het hout ook verven voordat je het aan de muur hangt, zodat het nog beter bij je interieur past.

  MEER ZIEN

  DIY: koffiehoek met wasbord in 3 stappen

  4 slimme (en mooie) manieren om wasknijpers in de keuken te gebruiken

  Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.