LARQ: de fles die niet gewassen hoeft te worden en water zuivert

 LARQ: de fles die niet gewassen hoeft te worden en water zuivert

Brandon Miller

  Het meenemen van een fles is al een gewoonte voor mensen die hun consumptie van plastic afval willen verminderen. Stel je nu eens voor dat je rondloopt met een gebruiksvoorwerp dat in staat is om water zuiveren? Dit is het voorstel van het merk Larq gevestigd in San Francisco (VS), dat een herbruikbare, hervulbare en zelfreinigende roestvrijstalen fles heeft ontwikkeld.

  Het meest opvallende is dat de technologie al bekend is. Het systeem bestaat uit het gebruik van ultraviolet licht, dat in het deksel is ingebouwd, zodat het water met één druk op de knop wordt gezuiverd. Deze desinfectiemethode is gebruikelijk en de kiemdodende werking van UVC-lampen is al ontdekt sinds de begindagen van de drinkwaterbehandeling. De inspanning van de Californische startup bestond uit het aanpassen van hetproces voor een draagbare, multifunctionele, gifvrije versie - zonder kwik en ozon.

  Zie ook: Welk gordijn moet worden gebruikt in de geïntegreerde keuken en woonkamer?

  Wil je meer weten? Klik hier en bekijk de volledige inhoud over de LARQ fles op de website Leef Cyclus!

  Zie ook: Wat zijn de verschillen tussen vinyl en vliesbehang? 2e wooncomplex met zonne-energie gebouwd in Curitiba
 • Architectuur Coworking met 60 kantoren verandert in stedelijk bos in LA
 • Welzijn Plant uit Amazonegebied kan tumoren en ontstekingen bestrijden
 • Brandon Miller

  Brandon Miller is een ervaren interieurontwerper en architect met meer dan tien jaar ervaring in de branche. Na het behalen van zijn diploma in architectuur, ging hij werken met enkele van de beste ontwerpbureaus in het land, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte en de ins en outs van het veld leerde kennen. Uiteindelijk ging hij zelfstandig verder en richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op dat zich richtte op het creëren van mooie en functionele ruimtes die perfect aansluiten bij de behoeften en voorkeuren van zijn klanten.Via zijn blog, Follow Interior Design Tips, Architecture, deelt Brandon zijn inzichten en expertise met anderen die gepassioneerd zijn door interieurontwerp en architectuur. Op basis van zijn jarenlange ervaring geeft hij waardevol advies over alles, van het kiezen van het juiste kleurenpalet voor een kamer tot het kiezen van het perfecte meubilair voor een ruimte. Met een scherp oog voor detail en een diep begrip van de principes die ten grondslag liggen aan geweldig design, is Brandon's blog een go-to-resource voor iedereen die een prachtig en functioneel huis of kantoor wil creëren.